ΑΕΚ: Αποχώρησε ως ελεύθερος ο Γιαματζίδης - Είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο τον Νοέμβριο

ΑΕΚ: Αποχώρησε ως ελεύθερος ο Γιαματζίδης - Είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο τον Νοέμβριο

Η ΑΕΚ άφησε ελεύθερο τον αρχηγό της Κ17, Σάββα Γιαματζίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποδεσμεύτηκε από την ΑΕΚ ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Κ17, Σάββας Γιαματζίδης.

Ο Γιαματζίδης ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες και αρχηγός της Κ17 των «κιτρινόμαυρων» που εντυπωσίασε στην κανονική σεζόν και προκρίθηκε στο final four αφήνοντας έξω τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ήταν επίσης βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας Κ17 που προκρίθηκε στην elite round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και γενικά θεωρείτο ως ένα από τα πιο «καυτά» project στη θέση του. Όλα αυτά μέχρι το τέλος του 2021, λίγες εβδομάδες δηλαδή αφότου υπέγραψε το πρώτο του, τριετές, επαγγελματικό συμβόλαιο.

Στους μήνες που ακολούθησαν συνέβησαν πολλά που οδήγησαν σε αυτή την πρωτοφανή –για την ηλικία του παίκτη- εξέλιξη. Ο «Γιάμα» ήταν κυρίαρχος όλων των μικρών ηλικιακών γκρουπ, παίκτης στον οποίο η ΑΕΚ πόνταρε πολλά, όμως τα δεδομένα άλλαξαν στα Σπάτα.

Μετά την αποδέσμευσή του αναζητά ακόμα το δρόμο του, δεν έχει βρει ομάδα, ενώ έχει να αντιμετωπίσει κι ένα πρόβλημα στη μέση και σύντομα να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Πηγή: gazzetta.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X