Μπαρτσελόνα: Σκληρή κριτική του Φαν Μπάστεν - «Ο Κρόιφ θα ντρεπόταν»

«Κύριε Φαν Μπάστεν, καλείστε να καταβάλετε 32,8 εκατ. ευρώ»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο φαν Μπάστεν, θρυλικός πρώην επιθετικός του Άγιαξ, της Μίλαν και της εθνικής Ολλανδίας και ένας από τους καλύτερους μαθητές του Γιόχαν Κρόιφ, ήταν πολύ επικριτικός για την Μπαρτσελόνα στο πρόγραμμα Rondo της ολλανδικής τηλεόρασης.

Σχολιάζοντας τους χειρισμούς του συλλόγου και την πίεση που ασκεί στον συμπατριώτη του, Φρένκι ντε Γιονγκ, για να μειώσει τον μισθό του ή να δεχτεί την πρόταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή της Τσέλσι, σχολίασε ότι: «νομίζω ότι ο Γιόχαν Κρόιφ θα ντρεπόταν να δει πώς συμπεριφέρθηκε η Μπάρτσα. Σήμερα, κατά τη γνώμη μου, η συμπεριφορά της Μπαρτσελόνα ήταν πολύ κάτω από τα στάνταρ της».

Ενώ μίλησε και για τις δύο ήττες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ, στις πρώτες δύο αγωνιστικές της Premier League και στάθηκε στον προγραμματισμό της pre – season προετοιμασίας της ομάδας που έγινε εκτός Ευρώπης. «Αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι ότι κάνουν ένα είδος παγκόσμιου ταξιδιού κάθε χρόνο στην προετοιμασία. Αυτό είναι θανατηφόρο για την ομάδα. Είναι γελοίο και ηλίθιο. Πρέπει να σταματήσουν καθώς είναι πολύ κακό σωματικά για τους παίκτες. Κάνουν ό,τι μπορούν για να βγάλουν περισσότερα χρήματα, αλλά είναι ανόητο».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X