ΑΕΚ: Μεταγραφή επιπέδου Στρέλνιεκς ο Τριαντόπουλος – Ποιες οι αρμοδιότητες του

ΑΕΚ: Μεταγραφή επιπέδου Στρέλνιεκς ο Τριαντόπουλος – Ποιες οι αρμοδιότητες του
Photo Credits: INTIME

Κίνηση-ματ από τον Μάκη Αγγελόπουλο η μεταγραφή του Τριαντόπουλου

Η ΑΕΚ έχει ακόμα κάποια κομμάτια για να ολοκληρώσει το ρόστερ της στο αγωνιστικό τομέα, όμως δεν σταματάει μόνο εκεί καθώς ο Τάκης Τριαντόπουλος θα είναι ο νέος managing Director της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Εδώ και καιρό έχει αρχίσει να οργανώνεται σε στελεχιακό δυναμικό και σήμερα ανακοίνωση μια μεταγραφή που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «βόμβα» αν μιλούσαμε για παίκτη. .

Μεταγραφή επιπέδου Στρέλνιεκς

Η ΑΕΚ προσπαθεί να συμβαδίσει με τις, όλο  και αναπτυσσόμενες, ανάγκες της εποχής για αυτό φρόντισε να κάνει μια κίνηση ματ και να φέρει έναν άνθρωπο από το top επίπεδο στο δυναμικό της. Ο Τάκης Τριαντόπουλος κατείχε θέσεις ευθύνης στις επιχειρήσεις του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, ενώ επί σειρά ετών διετέλεσε Διευθύνων σύμβουλος και Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Μιλάμε για έναν παράγοντα με πολύ μεγάλη εμπειρία στις διαδικασίες των ομάδων που θα βάλει την ΚΑΕ ΑΕΚ σε νέα τροχιά.

Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι η Ένωση εδώ και 2 χρόνια έχει μπει σε ένα καθεστώς εξορθολογισμού των οικονομικών της, ώστε να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος και να βελτιώσει το μέλλον της. Ο Τριαντόπουλος θα αναλάβει το κομμάτι της διαχείρισης των οικονομικών όπως και της γενικότερης στρατηγικής της ΚΑΕ από εδώ και στο εξής, ενώ θα απεμπλέξει από ένα μεγάλο φόρτο εργασιών του ανθρώπους που «τρέχουν» το αγωνιστικό τμήμα. Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήθελε έναν άνθρωπο που να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο χώρο του μπάσκετ, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Ευρωπαϊκό επίπεδο και ο Τάκης Τριαντόπουλος ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση που υπήρχε. Εδώ και καιρό είχε παραιτηθεί από την θέση του Προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πλέον θα ανήκει στην ΑΕΚ.

Με την τεχνοκρατική σκέψη του και την πολυετή εμπειρία του θα προσπαθήσει να βελτιώσει το οργανόγραμμα της ΚΑΕ. Μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος εκπροσωπούσε τον Παναθηναϊκό και στα meeting της Ευρωλίγκας συζητώντας με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και θα φέρει την τεχνογνωσία του και στην Ένωση.

Εκτός όμως από την υψηλή επαγγελματική του κατάρτιση, ένας ακόμα λόγος που τον έφερε στην ΑΕΚ είναι το συναίσθημα. Ο  Τάκης Τριαντόπουλος είναι γνωστό ότι έχει «κιτρινόμαυρα» αισθήματα και πολύ καλή σχέση με τον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Γιώργο Χήνα, κάτι που έκανε την απόφαση του ευκολότερη. Πλέον θα είναι αυτός που θα κινεί τα νήματα, με στόχο η ΑΕΚ να γίνει ένα οργανωμένο κλαμπ, με ανθρώπους εξειδικευμένους, ο καθένας στον τομέα του.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X