ΑΕΚ: Η απάντηση στον μύθο για τα κιλά του Ραμπεσαντρατανά!

ΑΕΚ: Η απάντηση στον μύθο για τα κιλά του Ραμπεσαντρατανά!
Photo Credits: INTIME

Ο Έρικ Ραμπεσαντρατανά άφησε τον μύθο του στην ΑΕΚ χωρίς να παίξει ούτε μισό ματς για το πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φυσικά υπάρχουν ξένοι ποδοσφαιριστές που από την ΑΕΚ πέρασαν και δεν… ακούμπησαν. Για παράδειγμα ο Αργεντινός Πάμπλο Καντέρο φόρεσε όλα κι όλα δυο αγωνιστικά λεπτά την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Όμως ο Ερίκ Ραμπεσαντρατανά είναι πολύ μοναδική περίπτωση, καθώς κατάφερε να βάλει το όνομα του στο βιβλίο της ιστορίας της ΑΕΚ, χωρίς να παίξει ούτε ένα ματς πρωταθλήματος. Ήταν βλέπετε εκείνα τα… κιλά.

Ας τα πάρουμε ωστόσο, τα πράγματα από την αρχή. Στα τέλη του Ιούλη του 2001, η απόκτηση του Ραμπεσαντρατανά θεωρήθηκε μεταγραφική βόμβα. Ο Γάλλος θηριώδης στόπερ, είχε φορέσει ακόμα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Παρί Σεντ Ζερμαίν.

Και στην Ελλάδα ήρθε πριν καν κλείσει τα 30 του χρόνια. Το ζήτημα βεβαίως από την πρώτη στιγμή που παρέλαβε τον παίκτη από το αεροδρόμιο αυτοπροσώπως ο Μάκης Ψωμιάδης, ήταν τα κιλά.

Υπάρχουν μια σειρά από αστικοί μύθοι που συνοδεύουν το συγκεκριμένο θέμα. Ο ίδιος ο Γάλλος υποστήριζε πάντα πως το γεγονός πως είχε μείνει έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης πριν έρθει στην ΑΕΚ, του είχε προσθέσει κάποια λίγα παραπανίσια κιλά.

Που θα είχε χάσει πανεύκολα, αν δεν προέκυπτε τραυματισμός. Άνθρωποι κοντά στην ομάδα, υποστηρίζουν πως κάποια στιγμή η ζυγαριά του “Ράμπε”, έφτασε κοντά στο να δείξει τριψήφιο αριθμό.

Διαβάστε τη συνέχεια

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X