Μίτσοφ εναντίον Αταμάν: «Προτιμούσε να πηγαίνει στη θάλασσα από τις προπονήσεις»

Αταμάν: «Ελπίζω να ληφθεί απόφαση για την αναβολή με γνώμονα την υγεία»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την συνεργασία του με τον Εργκίν Αταμάν μίλησε ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ, που «κάρφωσε» τον προπονητή της Εφές για την προτίμησή του να κάνει εκδρομές από το να πηγαίνει στην προπόνηση.
Ο Μίτσοφ φόρεσε την φανέλα της Γαλατασαράι από το 2014 έως το 2017 και πανηγύρισε υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν την κατάκτηση του EuroCup.

Μιλώντας σε διαδικτυακό podcast για την συνεργασία που είχαν στην Γαλατά, ο Μίτσοφ δεν δίστασε να αναφερθεί στις συνήθειες που είχε ο νυν προπονητής της Εφές, που προτιμούσε να πηγαίνει στην θάλασσα από το να συμμετέχει στις προπονήσεις.

«Ας πούμε ότι είχαμε ένα παιχνίδι το Σάββατο. Ο Αταμάν… εξαφανιζόταν την Κυριακή, τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη. Εν τέλει, έρχεται στην προπόνηση και τα χειρίζεται όλα ένας βοηθός του.

Ο ίδιος είναι συνέχεια στο τηλέφωνο, στέλνει μηνύματα γιατί του αρέσει να λογομαχεί με τους οπαδούς», είπε αρχικά ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής, προσθέτοντας:

«Έρχεται μόνο στο τέλος της προπόνησης και λέει αντίο. Την επόμενη μέρα από τον αγώνα της EuroLeague, φεύγει ξανά και πάει στην θάλασσα. Αγαπάει να πηγαίνει στον Τσεσμέ. Φεύγει με το αυτοκίνητό του. Σχεδόν όλο τον χρόνο έφευγε, έμενε πίσω ο βοηθός του».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X