Ευαγγελία Πλατανιώτη: Φέρεται να ξυλοκόπησε συναθλήτρια της στο Τόκιο

Ευαγγελία Πλατανιώτη: Φέρεται να ξυλοκόπησε συναθλήτρια της στο Τόκιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρόσφατη συμπεριφορά της Ευαγγελίας Πλατανιώτη, να υποτιμήσει την πρώην συναθλήτρια της Βασιλική Αλεξανδρή, η οποία από το 2012 αγωνίζεται για την Αυστρία και να απαξιώσει την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο σόλο, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, άνοιξε όπως φαίνεται τον ασκό του Αιόλου.

To χθεσινό άρθρο γνώμης με τίτλο: «Καλύτερα να κολυμπάς παρά να μιλάς», όχι απλώς συζητήθηκε, αλλά ήταν σαν να απασφάλισε τη βαλβίδα, που συγκρατούσε συσσωρευμένη οργή προς το πρόσωπο της πρωταθλήτριας της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Μεγάλη μερίδα ανθρώπων όχι μόνο της καλλιτεχνικής κολύμβησης αλλά και γενικότερα της πισίνας επικρότησε το άρθρο, το οποίο έγινε αφορμή για συζήτηση ακόμα και δημοσίως ανάμεσα σε πρώην συναθλήτριες της, οι οποίες μέσες άκρες σχολίαζαν, «Επιτέλους κάποιος το είπε»…

Παράλληλα, πυροδότησε και την αποκάλυψη ενός γεγονότος, που είχε μείνει καλά κρυμμένο έως σήμερα και που επιβεβαιώνει το ποιόν της Πλατανιώτη, η οποία πίσω από το λαμπερό χαμόγελο, κρύβει φέρεται να κρύβει μία βεντέτα, που δεν διστάζει να συμπεριφερθεί ακόμα και βίαια απέναντι σε συναθλήτρια της, όταν δεν συμβαίνει αυτό που διατάζει.

Η προσφάτως δις «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια του σόλο, είχε επιτεθεί και είχε ξυλοκοπήσει τη συναθλήτρια της, Μαρία Αλζιγκούζη στο δωμάτιο της τελευταίας στο Ολυμπιακό Χωριό στο Τόκιο ένα χρόνο πριν.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X