Βιγιαρεάλ: Ανακοίνωσε τον νέο δανεισμό του Λο Σέλσο

Βιγιαρεάλ: Ανακοίνωσε τον νέο δανεισμό του Λο Σέλσο
Photo Credits: INTIME

Ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο θα παραμείνει κάτοικος Βιγιαρεάλ για ακόμα μία σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο θα παραμείνει κάτοικος Βιγιαρεάλ για ακόμα μια σεζόν, καθώς τα Κίτρινα Υποβρύχια συμφώνησαν με την Τότεναμ για τον δανεισμό του, χωρίς όμως να μπει οψιόν αγοράς.
Η Βιγιαρεάλ εξασφάλισε τις «υπηρεσίες» του Τζιοβάνι Λο Σέλσο για ακόμα μια σεζόν. Τα Κίτρινα Υποβρύχια ολοκλήρωσαν τη συμφωνία τους με την Τότεναμ και ο διεθνής Αργεντινός χαφ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Ουνάι Έμερι ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι του 2023, όμως το «deal» δεν συμπεριλαμβάνει οψιόν αγοράς.

O 26χρονος μέσος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της προηγηούμενης σεζόν στη Βιγιαρεάλ και μέτρησε 21 συμμετοχές με ένα γκολ – μια ασίστ και βοήθησε τους Ισπανούς να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά του Champions League. O Λο Σέλσο είναι ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, με την οποία έχει 39 εμφανίσεις, δυο γκολ και οκτώ ασίστ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X