ΑΕΚ: Ο Χατζισαφί παίρνει νέο ρόλο στα πλάνα του Αλμέιδα

ΑΕΚ: Ο Χατζισαφί παίρνει νέο ρόλο στα πλάνα του Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα συνεχίσουν στην ΑΕΚ και οι δυο Ιρανοί μπακ, όμως ο ρόλος του Χατζισαφί στο κέντρο της άμυνας, του έχει δώσει πολλούς πόντους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον αρχικό σχεδιασμό που είχε γίνει για την ΑΕΚ της νέας σεζόν, είχε μπει ένα ερωτηματικό δίπλα στην παρουσία του Εχσάν Χατζισαφί και του Μιλάντ Μοχαμάντι.

Υπήρχε ένας έντονος σκεπτικισμός και στον Ματίας Αλμέιδα και στους ανθρώπους της “Ένωσης” για την προοπτική να συνεχίσουν στο ρόστερ και οι δυο Ιρανοί. Αφενός για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, αφετέρου διότι αγωνίζονται στην ίδια θέση και πιάνουν θέση ξένου στο ρόστερ.

Παρόλο που η καλοκαιρινή προετοιμασία έχει μπει στην τελική της ευθεία, ακόμα δεν έχουν “κλειδώσει” οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον των δυο Ιρανών. Αυτό που έχει φανεί μέχρι τώρα στα φιλικά, είναι πως δεδομένα ο Μοχαμάντι έχει χάσει την θέση του βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας από τον Τσούμπερ. Ειδικά αν η κουβέντα είναι για σχηματισμό με τριάδα στο κέντρο της άμυνας.

Δείτε περισσότερα για τον Εχσάν Χατζισαφί και τα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X