ΑΕΚ: Παραμένει στην ομάδα πινγκ πονγκ και η Ιωάννα Γερασιμάτου

ΑΕΚ: Παραμένει στην ομάδα πινγκ πονγκ και η Ιωάννα Γερασιμάτου

Μια ακόμη ανανέωση για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την φανέλα της ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για μια ακόμη χρονιά η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας πινγκ πονγκ, Ιωάννα Γερασιμάτου.

Η 21χρονη αθλήτρια ανανέωσε την συνεργασία της με την «Ένωση» και εξέφρασε την αισιοδοξία της για μια σεζόν καλύτερη από την περσινή. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της, με την Ιωάννα Γερασιμάτου. Η 21χρονη (12/04/2001) αθλήτρια θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά στο δυναμικό της Γυναικείας Ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρησης. Η Ιωάννα πέρυσι κατέκτησε το Πρωτάθλημα Αττικής, αλλά και την πρώτη θέση στο διπλό του Πανελληνίου U21. Επίσης, στο μικτό του Πανελληνίου U21 κατέκτησε την δεύτερη θέση, αλλά και την τρίτη θέση στο ατομικό του Πανελληνίου U21. Ιωάννα, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν».

Η Ιωάννα Γερασιμάτου μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Η περσινή μου πρώτη σεζόν με την ΑΕΚ κύλησε καλά. Ωστόσο, η φετινή ευελπιστώ να είναι καλύτερη, με περισσότερες επιτυχίες. Και να έχουμε μία καλύτερη θέση, για την ομάδα μας, στο πρωτάθλημα».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X