Guardian για τις παρακολουθήσεις: «Σκάνδαλο υποκλοπών που θυμίζει τις χειρότερες ημέρες των Συνταγματαρχών» – Μιλά για «ελληνικό Watergate»

Guardian για τις παρακολουθήσεις: «Σκάνδαλο υποκλοπών που θυμίζει τις χειρότερες ημέρες των Συνταγματαρχών» – Μιλά για «ελληνικό Watergate»

Άρθρο της Guardian για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις στον Ανδρουλάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με άρθρο για το σκάνδαλο των υποκλοπών στην Ελλάδα και όσα αποκαλύφθηκαν με τις παρακολουθήσεις στο κινητό του Νίκου Ανδρουλάκη, ο Guardian περιγράφει την πολιτική δίνη στην οποία έχει εισέλθει τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση.

Πιο συγκεκριμένα, η βρετανική Guardian, κάνει εκτενή αναφορά στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. «Στο σκάνδαλο υποκλοπών στην Ελλάδα ο διοικητής της ΕΥΠ ο επικεφαλής του προσωπικού του γραφείου του πρωθυπουργού παραιτήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, εν μέσω αποκαλύψεων για «σκοτεινές πρακτικές» και μιας κατασκοπευτικής κρίσης που παρομοιάζεται με το Γουότεργκεϊτ, όπως σημειώνει ο Guardian και συνεχίζει:

Διαβάστε την συνέχεια στο The Standard

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X