Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε κρούση στην Μπάγερν για τον Σανέ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε κρούση στην Μπάγερν για τον Σανέ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε διερευνητική επαφή με την Μπάγερν για τη διαθεσιμότητα του Λιρόι Σανέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η άφιξη του Σάντιο Μανέ από τη Λίβερπουλ έχει εγείρει ερωτηματικά για το πόσο χρόνο συμμετοχής θα πάρει τη φετινή σεζόν ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, με την Γιουνάιτεντ να εκφράζει το ενδιαφέρον της στην Μπάγερν.

Σύμφωνα με την «Mirror», η Γιουνάιτεντ ψάχνεται για την ενίσχυσή της στα εξτρέμ και αφού η περίπτωση του 22χρονου μεσοεπιθετικού του Άγιαξ, Άντονι, παρουσιάζει δυσκολίες, οι «κόκκινοι διάβολοι» στράφηκαν στην Μπάγερν για τον Σανέ.

Ο Γερμανός εξτρέμ, μετά και την άφιξη του Σαντιό Μανέ βλέπει τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται και έχει εκφράσει τάσεις φυγής από την Μπάγερν, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις τελευταίες ώρες να μπαίνει δυναμικά για την απόκτησή του.

Οι ιθύνοντες των «κόκκινων διάβολων» κατέληξαν στην περίπτωση του Σανέ, αφού ο 26χρονος εξτρέμ είναι γνώστης του αγγλικού πρωταθλήματος έχοντας θητεύσει στο παρελθόν στην Σίτι, με την οποία πανηγύρισε και δύο πρωταθλήματα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X