ΑΕΚ: Ο Πινέδα δικαιώνει τον Αλμέιδα και αποφέρει πολλαπλά οφέλη

ΑΕΚ: Ο Πινέδα δικαιώνει τον Αλμέιδα και αποφέρει πολλαπλά οφέλη
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κινείται στον αστερισμό του Πινέδα, που ήδη δικαιώνει τον Αλμέιδα για την επιλογή του και δίνει πολλαπλά οφέλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να μην έχει τη λάμψη του Βίντα, να μην είναι ιντριγκαδόρικος όπως η «κλοπή» του Γκατσίνοβιτς από τον Παναθηναϊκό ή να μην κυνηγήθηκε όπως ο Γιόνσον επί οκτάμηνο, αλλά ο Ορμπελίν Πινέδα εξελίσσεται ήδη σε αντικείμενο του πόθου για την ΑΕΚ.

Μπορεί ακόμα να μην έχει κλείσει καν μήνα από τη μέρα που φόρεσε τα «κιτρινόμαυρα», να αποτέλεσε το πρώτο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού με την επιμονή του Αλμέιδα στην απόκτηση του, αλλά ο Μεξικανός «μάγος» πείθει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά για την ΑΕΚ.

Η νέα εμφάνιση στην πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ κόντρα στην Ομόνοια, ήταν απόλυτα ενδεικτική των δυνατοτήτων του. Παίκτης με φοβερές ικανότητες στη δημιουργία παιχνιδιού, τρομερή ικανότητα στο ένας εναντίον ενός, καλά τελειώματα και φοβερές εμπνεύσεις, κάνει τον κόσμο της ΑΕΚ να παραληρεί. Και βέβαια, να κερδίζει ακόμα περισσότερους πόντους ο Αλμέιδα, που πέρα από την καλή δουλειά του, πιστώνεται και με μια ψαγμένη μεταγραφή.

Δείτε περισσότερα για τα οφέλη από την απόκτηση του Πινέδα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X