Το... ψάχνει για Φρανκ Μέισον η ΑΕΚ

Το... ψάχνει για Φρανκ Μέισον η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει κλείσει το ρόστερ της με τον πρώην NBAer, Φρανκ Μέισον

Υπό το πρίσμα αυτό η Ένωση έφτασε σε συμφωνία με τους Κένι Ουίλιαμς, Κάμερον ΜακΓκριφ, Αλεξάντερ Μάντσεν, Ακίλ Μίτσελ, αλλά και τον Νίκο Περσίδη, με το ρόστερ να παίρνει σταδιακά την τελική μορφή του ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Για να συμπληρωθεί το παζλ της νέας σεζόν χρειάζονται δύο κινήσεις στην περιφέρεια. Μάλιστα ο ένας στόχος έχει εντοπιστεί και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA ο παίκτης για τον οποίο «ψάχνεται» η Ένωση είναι ο Φρανκ Μέισον. Πρόκειται για έναν 28χρονο γκαρντ με ύψος 1,82 που αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ και έχει έφεση στο σκοράρισμα. Στοιχεία τα οποία αναζητά η ΑΕΚ, καθώς οι ιθύνοντες την ομάδα προσανατολίζονται στην απόκτηση δύο scoring guards, ώστε να πλαισιώσουν τον Κένι Ουίλιαμς στην backcourt.

Ο Μέισον είναι απόφοιτος του Κάνσας και έχει «δυνατό» βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί σε Σακραμέντο Κινγκς και Ορλάντο Μάτζικ. Παράλληλα έχει αγωνιστεί στους Ουισκόνσιν Χερντ, θυγατρική ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς, ενώ το 2020 αναδείχθηκε MVP της G-League.

Την περασμένη σεζόν ο Αμερικανός άσος αγωνίστηκε στην ομάδα του Ουισκόνσιν μετρώντας 17,4 πόντους, 2,9 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ και σούταρε με 42,9% στα σουτ εντός πεδιάς.

Πηγή: sdna.gr 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X