Η αγάπη του κόσμου για την ΑΕΚ πρέπει να τύχει ανταπόδοσης!

Η αγάπη του κόσμου για την ΑΕΚ πρέπει να τύχει ανταπόδοσης!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης εστιάζει στην ανταπόκριση των φίλων της Ένωσης στα εισιτήρια διαρκείας και στην παρουσία αυτής στην Κύπρο και έχει υστερόγραφα...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι συγκλονιστικό αυτό που συμβαίνει στην ΑΕΚ και δεν γίνεται να περνάει στα… ψιλά! Προφανέστατα και εστιάζω στην ανταπόκριση αγάπης, πιο σωστά λατρείας, του κόσμου προς την ομάδα σε κάθε ευκαιρία. Διότι τέτοια είναι, λατρεία, αυτό που βιώνει όλο το club και θα πρέπει, έξω από τη συγκίνηση που προκαλεί (όπως θέλω να πιστεύω) στους ανθρώπους της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα, να δημιουργεί ένα τεράστιο αίσθημα ευθύνης εκτός από αναγνώρισης και φυσικά από αυτό να προκληθεί ανταπόδοση…

Οι φίλοι της ΑΕΚ έπειτα από δύο σεζόν ανυπόφορης εικόνας σε συνδυασμό με αποτυχία, δείχνουν με τον πλέον πειστικό τρόπο την αγάπη και αφοσίωσή του. Αναφέρομαι στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από τους Ενωσιτες που έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Ήδη περισσότερα από 21.000 έχουν φύγει και φαίνεται με τους ρυθμούς που… τρέχει το πράγμα ότι θα φτάσει τουλάχιστον (ίσως και να ξεπεράσει) τις 25.000, γεγονός που θα αποτελέσει και νέο ρεκόρ διάθεσης καρτών διαρκείας για την ΑΕΚ.

Η προηγούμενη ήταν πίσω στην εποχή του Ντέμη Νικολαΐδη όταν και πουλήθηκαν 25.495 αν θυμάμαι καλά για το ΟΑΚΑ σε μια εντελώς άλλη εποχή παντοιοτρόπως και δη οικονομικά. Σίγουρα παίζει ουσιαστικό και μοναδικό ρόλο το γεγονός της επιστροφής της ΑΕΚ στης Φιλαδέλφειας τα μέρη, στην πόλη της, εκεί από όπου την γνώρισε όλη η Ευρώπη και ο κόσμος. Αλλά μιλάμε για τιμές εισιτηρίων που όταν έγιναν γνωστές προκάλεσαν ένα ισχυρό σοκ σε όλους. Και όμως… Τα 19 χρόνια είναι πολλά δίχως καν έδρα και αρκετά για να φέρουν τέτοιες πωλήσεις.

Με κύριο στοιχείο όμως την αγάπη για την ομάδα. Αυτό λειτούργησε, το συναίσθημα κυρία, έπειτα αν θα είναι ανταγωνιστική η ομάδα στο νέο της γήπεδο. Διότι αυτό είναι ένα ερώτημα που όσο ενθουσιασμό και αν προκαλέσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός και οι οποίες προσθήκες, δεν μπορεί να απαντηθεί πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, μόνο στο χορτάρι θα απαντηθεί… Ο Ενωσίτης πουλάει τα περισσότερα γιατί θέλει να ζήσει ξανά στο σπίτι του την αγάπη του, να θυμηθεί, να χαρεί και με τις μνήμες να ταξιδέψει και να μελαγχολήσει, να κλάψει και να φέρει ξανά στο μυαλό τι ακριβώς έχει λατρέψει!

Η αγάπη του κόσμου για την ΑΕΚ πρέπει να τύχει ανταπόδοσης!

 Αμόκ στην Κύπρο και υποχρέωση ανταπόδοσης!

Έπειτα ήρθε και αυτή η συγκλονιστική υποδοχή στην Κύπρο και η παρουσία κοντά 500 φίλων της ομάδας σε ανοιχτή προπόνηση να επιβεβαιώσει και τα παραπάνω που αναφέρω: αυτά σχετικά με τη μοναδικότητα της αγάπης του ΑΕΚτζη για την ομάδα του! Δεν θυμάμαι να χει προηγούμενο κάτι τέτοιο και δη στη μαρτυρική Νήσο της χώρας μας, διότι αδέρφια μας είναι οι Κύπριοι, σε αντίστοιχο event… Αύριο δε θα χει σε φιλικό τεστ κόσμο που δεν έχουν δει ελληνικές ομάδες σε αγώνες τους, τη στιγμή που η ΑΕΚ το χει κάνει κατ’ επανάληψη.

Δύο θέματα απλά που αφορούν τον κόσμο και την αγάπη του για τα τρία γράμματα που μας έχουν σημαδέψει μια για πάντα. Δεν γίνεται να μην επηρεάζει τους ανθρώπους σε όλη την ομάδα, σε εταιρεία και ποδοσφαιρικό τμήμα, που να μην απογειώνει την υποχρέωση της ανταπόκρισης και ανταπόδοσης από την πλευρά τους σε όλα τα επίπεδα. Η ΑΕΚ σαν club και ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να ανταποκριθεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο στη χώρα και να μην προκύπτει αδιάβαστη σε οτιδήποτε αφορά τις παροχές στον φίλαθλο – οπαδό, αλλά και σε επίπεδο ανταγωνισμού φέτος στο χορτάρι από την ομάδα.

Είναι το μίνιμουμ της υποχρέωσης όλων στην ΑΕΚ απέναντι στους φίλους της ομάδας. Ειδικά σε ότι αφορά στην ανταπόκριση στο χορτάρι δεν χωράει καν κουβέντα. Η ομάδα με μια αγωνιστική υποχρέωση την εβδομάδα και απέναντι στους έως τώρα βασικούς ανταγωνιστές της, με την εικόνα που έχουν έως τώρα και τις αλλαγές που έχουν κάνει και θέλει χρόνο, θα πρέπει να είναι 100% σωστή. Εννοείται πως υπάρχει και η στραβή, το άτυχο και ανάποδο αποτέλεσμα, αλλά δεν υπάρχει να μη φαίνεται στο γήπεδο προσπάθεια και δουλειά.

Η ομάδα πρέπει φέτος να πρωταγωνιστήσει, να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, να φέρει στιγμές απίστευτης χαράς και ικανοποίησης, βραδιές από τα παλιά στης Φιλαδέλφειας τα μέρη. Και αυτό δεν είναι κάτι το διαπραγματεύσιμο. Έπειτα από δύο με τρία χρόνια βρήκε έναν προπονητή τουλάχιστον “ερωτεύσιμο” για τον οπαδό, πρόσωπο με το οποίο μπορεί να δεθεί και να νιώσει οικεία όπως θέλει και έχει μάθει. Θα χρειαστεί και τύχη, αποτελέσματα, αλλά τώρα θα χει έδρα και μάλιστα φουλ, διότι ο ΑΕΚτζης θα είναι και φέτος εκεί…

Η αγάπη του κόσμου για την ΑΕΚ πρέπει να τύχει ανταπόδοσης!

Υγ: Είναι πανέμορφο αυτό που συνέβη στην Κύπρο και είναι στη σωστή κατεύθυνση εξωστρέφειας που πρέπει να αποκτήσει ξανά η ΑΕΚ. Να έρθει ξανά κοντά με τον κόσμο της και να μην είναι απόμακρη. Ένα club που έμοιαζε να αισθάνεται ενοχές για το γεγονός της μη ανταπόκρισης και κρατούσε αποστάσεις. Μπράβο που αλλάζει σε αυτό. Το ήθελε και πριν το τμήμα επικοινωνίας, το επιτυγχάνει τώρα, βοηθάει και ο Ματίας Αλμέιδα που ήθελε και άνοιξε τις πόρτες στην προπόνηση στην Κύπρο. Επιστρέφουμε σπίτι μας, στην πόλη μας, στην γειτονιάς μας και πρέπει να γίνουμε και πάλι ένα μεταξύ μας και οι παίκτες να μάθουν την πόλη της ομάδας τους με παρουσία συχνή εκεί. Σε μια σεζόν μάλιστα που όλοι συντάχθηκαν απέναντι για ένα ξερό κομμάτι ψωμί από το αφεντικό τους, τώρα που είμαστε πάλι όπως πάντα μόνοι μας και όλοι τους, εμείς πρέπει να πάμε μαζί, μια γροθιά, ενωμένοι για να ζήσουμε ξανά όσα εμείς προλάβαμε στης Φιλαδέλφειας τα μέρη.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X