Κατήφορος: FIFA και UEFA δεν υπολογίζουν καν τον Αυγενάκη!

ΓΓΑ: Μέσα στο φθινόπωρο η προκαταβολή χρηματοδότησης στον ερασιτεχνικό αθλητισμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα η φήμη του Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς πλέον καμία διεθνής Ομοσπονδία (FIFA-UEFA) δεν τον παίρνει στα σοβαρά.

Η θητεία του Λευτέρη Αυγενάκη στο πόστο του υφυπουργού αθλητισμού, είναι ένας διαρκής και ασταμάτητος κατήφορος. Βρίσκει τρόπους για να έχει και πιο χαμηλά σε επίπεδο εμπιστοσύνης του ίδιου του αθλητισμού προς το πρόσωπο του. Για να μιλήσουμε με ποδοσφαιρικούς όρους, πρόεδρος ΕΠΣ κι αυτό με το ζόρι.

Ιδανικός για τα τοπικά σαλιαρίσματα και τις διοργανώσεις που θα του αποφέρουν μερικά ψηφαλάκια στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Πέρα απ’ αυτό, απλά ανύπαρκτος. Λέξη που φαντάζει φτωχή για να περιγράψει τη διεθνή προβολή και εκτίμηση που τυγχάνει.

Σε διεθνές επίπεδο, απλά και ξεκάθαρα δεν τον υπολογίζει κανείς. Όχι πως εντός συνόρων… πίνουν νερό στο όνομά του και ο λόγος του είναι νόμος, αλλά αυτό στο πολλαπλάσιο συμβαίνει στο εξωτερικό.

FIFA και UEFA δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία της τυπικής συνομιλίας μαζί του. Δεν τον υπολογίζουν καν! Σα να μην υπάρχει. Προσέξτε, δε μιλάμε για τον εκπρόσωπο μιας ομάδας απ’ τα Νησιά Φερόε. Μιλάμε για τον πολιτικό επικεφαλής του αθλητισμού στην Ελλάδα!

Η πιο τρανή απόδειξη είναι η προτίμηση της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, να συνδιαλέγονται με τον Γεραπετρίτη. Λες και για υφυπουργό αθλητισμού έχουμε ένα φυτό εσωτερικού χώρου που δεν έχει αξία να προσπαθήσεις έστω να συνομιλήσεις μαζί του.

Προφανώς και παρακολουθούν την ξεκάθαρη προσπάθειά του να αναμειχθεί στο ποδόσφαιρο. Ειδικά με τις παράνομες διατάξεις που αντίκεινται στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. Κάτι που θα καταλάβαινε και παιδί δημοτικού, χωρίς να χρειάζεται να είναι υφυπουργός αθλητισμού.

Η UEFA γνωρίζει τι συμβαίνει, απλά το έχει πάρει απόφαση πως συναντήσεις και συνομιλίες με τον Αυγενάκη, είναι απλά ευκαιρία για να χάσουν τον χρόνο τους.

Ήθελε πραγματικά τεράστια προσπάθεια για να κατορθώσει ο πολιτικός επικεφαλής του αθλητισμού, να αποκτήσει τέτοια φήμη σε FIFA-UEFA. Ακούν Αυγενάκης και στρίβουν διακριτικά. Γνωρίζοντας πως είτε μιλάς μαζί του είτε με τον περιπτερά, ίδια αξία έχει. Απλά ο περιπτεράς μπορεί να κάνει και κάποια σοβαρή πρόταση.

Πηγή: Sdna

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X