Ο Ολυμπιακός απειλεί ανοιχτά ότι δεν θα ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα! - Ο λόγος είναι ο... Κορμπεράν!

Ο Ολυμπιακός απειλεί ανοιχτά ότι δεν θα ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα! - Ο λόγος είναι ο... Κορμπεράν!

Ο Ολυμπιακός μέσω του Κώστα του Καραπαπά απέδειξε ότι μεθοδεύει... αναβολή πρωταθλήματος μετά το κάζο από την Μακάμπι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η παρωδία στον «ερυθρόλευκο» οργανισμό δεν σταματάει ποτέ κάτι που φάνηκε και στην σημερινή συνεδρίαση της ΕΠΟ και ο Ολυμπιακός δείχνει… ξεκάθαρα σε πανικό.

Πριν από λίγη ώρα με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά (Καραπαπάς, Μπουτσικάρης) και 2 λευκά (Λεουτσάκος, ΠΣΑΠΠ), η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου έκανε δεκτή την πρόσληψη του Στιβ Μπένετ για τη νέα σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (απείχε ο Μαρινάκης) και ουσιαστικά έστειλε και τυπικά στην Αίγυπτο τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Έτσι, με αφορμή τη φυγή του Άγγλου… εκλεκτού του ΟΣΦΠ, για άλλες πολιτείες, στον Ολυμπιακό προσπαθούν να μεθοδεύσουν την αναβολή του πρωταθλήματος, με απώτερο σκοπό να οργανωθούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το «κάζο από την Μακάμπι Χάιφα.

Μάλιστα ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού, κ. Καραπαππάς απείλησε ευθέως το συμβούλιο πως θα κάνει το παν για να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 20 Αυγούστου όπου αναμένεται η πρώτη αγωνιστική.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης που είχε υποσχεθεί πως θα είναι δυναμικά παρόντας στην ΕΠΟ δεν πήγε καν σήμερα και υπάρχουν ερωτηματικά για το τι έχουμε να δούμε τις επόμενες μέρες όσον αναφορά την προσπάθεια αναβολής (και) του φετινού πρωταθλήματος.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X