Σαλιχάμιζιτς: «Δεν μπορώ να καταλάβω αυτά που είπε ο Λεβαντόφσκι»

Σαλιχάμιζιτς: «Δεν μπορώ να καταλάβω αυτά που είπε ο Λεβαντόφσκι»
Photo Credits: INTIME

Ενοχλημένος από τη στάση και τα λόγια του Ρόμπερ Λεβαντόφσκι εμφανίστηκε ο Χασάν Σαλιχάμιζιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τότε που ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι άφησε την Μπάγερν μετά από 8 χρόνια και μεταγράφηκε στην Μπαρτσελόνα οι δυο ομάδες άνοιξαν βεντέτες ουκ ολίγες φορές.

Μια εξ αυτών τώρα, με αφορμή τα λεγόμενα του «Λέβα» που υπήρχαν άνθρωποι που έλεγαν πως ήθελε επίτηδες να αποχωρήσει λόγω της πιθανής έλευσης του Χάαλαντ με τον ίδιο τον παίκτη να τα διεψεύδει.

Όμως ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς δεν άφησε αναπάντητα τα όσα υποστήριξε ο Πολωνός σούπερ σταρ και έμεινε έκπληκτος από την συμπεριφορά του και ότι θα μιλήσει στον Ζοάν Λαπόρτα την επόμενη φορά που θα τον συναντήσει.

«Θα μιλήσουμε σίγουρα στον Λαπόρτα για τη συμπεριφορά του Λεβαντόβσκι, την επόμενη φορά που θα τον δούμε. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτά που είπε ο παίκτης. Ο πατέρας μου, μου έλεγε πως όταν φεύγεις, δεν κλείνεις ποτέ την πόρτα με τον πισινό σου. Είναι σε καλό δρόμο για να το κάνει αυτό», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής των «Βαυαρών» στο ESPN.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X