«Όχι» της Λέστερ σε πρόταση της Νιούκαστλ για τον Μάντισον

«Όχι» της Λέστερ σε πρόταση της Νιούκαστλ για τον Μάντισον
Photo Credits: INTIME

Η Λέστερ είπε όχι στα 40 εκατομμύρια της Νιούκαστλ για τον Άγγλο διεθνή Τζέιμς Μάντισον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζέιμς Μάντισον θα παραμείνει κάτοικος  των αλεπούδων διοτι ο σύλλογος τον αξιώνει παραπάνω. Το 2020 υπεγράφη συμβόλαιο επέκτασης για άλλα 2 χρόνια.

Την περσινή σεζόν έπαιξε 35  αγώνες και έβαλε 12 γκολ με τον ίδιο να έχει κάνει ως τώρα τη πιο παραγωγική σεζόν στους Fox. Το 2018 πλήρωσαν 20 εκατομμύρια απο την Νόριτς και θα ηταν ικανοποιημένος για μια πιθανή μεταγραφή στο Σεντ Τζέιμς Παρκ.

Οι «καρακάξες» έχουν το project και συνεπώς μπορούν να ανεβάσουν τη απόδοση και αγωνιστικά και χρηματιστηριακά του Μάντισον. Είναι μέλος των Foxes απο το 2018 και μετράει 45 τέρματα σε 171 εμφανίσεις με την αλεπούδα στο εθνόσημο.

Έχει στη συλλογή του 1 κύπελλο Αγγλίας και 1 Κομιούνιτι Σιλντ. Οι προηγούμενες ομάδες που έπαιξε ηταν οι Κόβεντρι,Νόριτς και Άμπερντιν με την αξία του να ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια.
Οι αμυντικοί Σβεν Μπότμαν και Ματ Τάργκετ και ο τερματοφύλακα Νικ Πόουλ είναι τα θερινά αποκτήματα των Magpies στη εποχή των Αράβων ιδιοκτητών.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X