Ζωντανή ακόμα για την ΑΕΚ, η υπόθεση Μινγκέθα

Ζωντανή ακόμα για την ΑΕΚ, η υπόθεση Μινγκέθα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ παραμένει ζωντανή για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, Όσκαρ Μινγκέθα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Ντομαγκόι Βίντα να βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα και την Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό που επιθυμούν να αποκτήσουν οι «κιτρινόμαυροι» και στοχεύουν να τελειώσουν με την περίπτωσή του τις επόμενες μέρες. Στόχος και επιθυμία των υπευθύνων του αγωνιστικού σχεδιασμού είναι να βρίσκεται στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα και ο δεύτερος κεντρικός αμυντικός για τουλάχιστον δυο εβδομάδες πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Προφανώς αυτό το θέλουν για την καλύτερη δυνατή προσαρμογή αλλά και το μοντάρισμα με τον 33χρονο διεθνή Κροάτη αλλά και τους υπόλοιπους της άμυνας (Τζαβέλλας – Μήτογλου). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gazzetta και όσα προκύπτουν από την Ισπανία, επειδή παραμένει… ζωντανή η περίπτωση του Μινγκέθα, στην ΑΕΚ περιμένουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες «που δεδομένα έχει η ΑΕΚ» όπως έλεγε και ο ατζέντης του για τον άσο της Μπαρτσελόνα.

Μπορεί προ δυο ημερών να έμοιαζε τελειωμένη η υπόθεση απόκτησης του 23χρονου κεντρικού αμυντικού από την Θέλτα, σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, ωστόσο, εδώ και 48 ώρες δεν έχει προκύψει ουσιαστική και τελική εξέλιξη με ότι αυτό συνεπάγεται… Για τον λόγο αυτό και στην Ισπανία σημείωναν και μας μετέφεραν (σε ερωτήσεις μας για άλλους στόπερ) «πάντως μην ξεγράφετε ακόμη την ΑΕΚ για Μινγκέθα».

Εννοείται πως αυτό δεν αλλάζει τα δεδομένα που μετατρέπουν σε εξαιρετικά δύσκολη την περίπτωσή του. Η Μπάρτσα θέλει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, γνωρίζει βέβαια ότι δεν μπορεί να το κάνει στα 5 εκατ. ευρώ που αξίωνε μέχρι πρότινος τη στιγμή που το ότι ο ίδιος προτιμάει να συνεχίσει Ισπανία και σε ομάδα της La Liga φαίνεται να υπάρχει ως σκέψη αλλά όχι ως αδιάλλακτη στάση από την πλευρά του Μινγκέθα! Όπως και να ‘χει είναι ξεκάθαρο από όλες τις πλευρές ότι σύντομα θα έχουμε κατάληξη είτε θετική είτε αρνητική.

Σίγουρα πάντως το πρόσφατο ταξίδι του Παναγιώτη Κονέ στην Ισπανία αφορούσε τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό της Μπαρτσελόνα και όχι μόνο όμως αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είχε επαφές και για άλλες δυο περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών…

 

Πηγή: gazzetta.gr

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X