Το μυστικό πίσω από την τρομερή «Prison break» φωτογραφία

Εικόνες από τις χαλαρές-τελευταίες στιγμές της ΑΕΚ στο Αλκμάαρ
Photo Credits: INTIME

Η πρωτοβουλία και το... νόημα για να προκύψει αυτή η εντυπωσιακή εικόνα στην τελευταία ημέρα της προετοιμασίας της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Κινέζοι είναι αυτοί που πάντα επέμεναν πως μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Και η αλήθεια είναι πως αυτή η σημερινή φωτογραφία ολόκληρου του ποδοσφαιρικού τμήματος, από το εσωτερικό του ξενοδοχείου στο Άλκμααρ, λέει ίσως πολλά περισσότερα ακόμα και από χίλιες λέξεις. Δεν είναι καν απλώς αναμνηστική για το φινάλε της φετινής προετοιμασίας.

Δείχνει πως η ΑΕΚ σ’ αυτές τις 17 μέρες που έμεινε στην Ολλανδία, δεν έκανε απλώς σκληρή δουλειά στο γήπεδο και στις προπονήσεις. Έφτιαξε δεσμούς συνοχής μέσα στην ομάδα. Δείχνει να έγινε οικογένεια. Και αυτό ήταν κάτι που ο Ματίας Αλμέιδα είχε θέσει ως βασικό στόχο στην δουλειά που ήθελε να γίνει σ’ αυτό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Γι αυτό και ήταν δική του πρωτοβουλία, όλο αυτό, να αποτυπωθεί και σε μια τόσο εντυπωσιακή ομαδική φωτογραφία, λίγες ώρες πριν η αποστολή της ΑΕΚ επιστρέψει στην Αθήνα. Και πραγματικά αποτυπώθηκε.

Ο Αλμέιδα ήθελε να γίνει αυτή η ομαδική φωτογραφία, όπως σ’ όλες αυτές τις μέρες στην Ολλανδία, δούλευε πολύ προκειμένου να λειτουργούν τα πάντα σ’ ένα πλαίσιο οικογένειας. Και αυτό το μυστικό που κρύβεται πίσω από την τρομερή φωτογραφία “prison break” (ένεκα της προηγούμενης χρήσης του ξενοδοχείου), ο Αλμέιδα θέλει να είναι και το μυστικό που θα βρεθεί πίσω απ’ όσα θα κάνει η ΑΕΚ για να πετύχει στην φετινή σεζόν.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X