Νικητής για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό στην Ολλανδία ο μαχητικός ΟΦΗ

Νικητής για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό στην Ολλανδία ο μαχητικός ΟΦΗ
Photo Credits: INTIME

Οι Κρητικοί έχουν φόρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από νίκη σε νίκη στην Ολλανδία ο ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί έχοντας πολύ καλό ρυθμό και ενέργεια για την εποχή νίκησαν 2-1 την Φίτεσε και με τον τρόπο αυτό σημείωσαν την δεύτερη νίκη τους στο βασικό στάδιο της προετοιμασία μετά την Εξέλσιορ.

Το πιο εντυπωσιακό ήταν το γεγονός πως η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έπαιζε από το 41ο λεπτό με δέκα παίκτες. Ο Νέιρα αποβλήθηκε μετά από ανεξήγητη ενέργεια.

Ο ΟΦΗ πέτυχε δύο πολύ γρήγορα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 48΄ ο Τσιλιανίδης άνοιξε το σπορ μετά από ωραία ενέργεια του Φαν Ντάινεν. Στο 52΄ ο Ντιουσέ με μονοκόμματο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε λογαριασμό με τους Κρητικούς. Μάλιστα και αυτό το γκολ προήρθε από τα πόδια του Φαν Ντάινεν. Οι Ολλανδοί ήταν πολύ κακοί και το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν ένα γκολ και τίποτα παραπάνω. Ο Φρεντέρικσεν με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1  στο 74΄.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X