ΑΕΚ: Άμεσα η τελική απάντηση του Βίντα στην εξαιρετική πρόταση που έχει δεχθεί

ΑΕΚ: Άμεσα η τελική απάντηση του Βίντα στην εξαιρετική πρόταση που έχει δεχθεί
Photo Credits: INTIME

Ο Ντομαγκόι Βίντα έχει δεχθεί μια ελκυστική πρόταση από την ΑΕΚ και αναμένεται άμεσα να δώσει την τελική απάντησή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κρίσιμές αναμένονται οι επόμενες ώρες στο θέμα της απόκτησης του Ντομαγκόι Βίντα. Στον οργανισμό της ΑΕΚ περιμένουν ακόμα και μέσα στην μέρα, την οριστική του απάντηση στην εξαιρετική, από όλες τις πλευρές, πρόταση που του έχει κατατεθεί.

Οι «κιτρινόμαυροι» μαζί με το πριμ υπογραφής δίνουν στον 33χρονο άσο περίπου 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως, όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ». Πρόκειται με διαφορά για το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα, ενώ στο deal προβλέπεται και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Αν στο μεταξύ δεν προκύψει κάποια καλύτερη πρόταση για τον Βίντα, που-θυμίζουμε-έχει μείνει ελεύθερος από την Μπεσίκτας, τότε μπορεί και μέχρι την Τρίτη το αργότερο να πει το μεγάλο «ναι» και να έρθει για τις υπογραφές.

Φυσικά σε περίπτωση που η υπόθεση έχει αίσιο τέλος, ο διεθνής αμυντικός δεν προλαβαίνει να ενταχθεί στο στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία που ολοκληρώνεται στις 29 Ιουλίου, αλλά θα είναι κανονικά παρών με την επιστροφή της ομάδας στα Σπάτα από την 1η Αυγούστου, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα (20/21 Αυγούστου η πρώτη αγωνιστική).

Σε ό,τι αφορά στις άλλες μεταγραφικές υποθέσεις, η Τετάρτη είναι η κρίσιμη μέρα για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς. Πιθανός αποκλεισμός της Μακάμπι Χάιφα από τον Ολυμπιακό θα αυξήσει τις πιθανότητες να πωληθεί στην ΑΕΚ, αφού οι πρωταθλητές Ισραήλ ακόμη δεν έχουν πλησιάσει καν την προσφορά της «Ένωσης» (700.000 ευρώ ετησίως για τρία χρόνια) στην προσπάθεια να τον πείσουν να υπογράψει επέκταση συμβολαίου. Κι αν δεν το κάνει, το πιθανότερο είναι να επιχειρήσουν την πώλησή του, έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

Στα υπόψη της ΑΕΚ υπάρχει και ο Όσκαρ Μινγκέθα, μια υπόθεση που όμως μόνο απλή δεν είναι λόγω των αρχικών απαιτήσεων της Μπαρτσελόνα για τον 23χρονο.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X