Ο Τσάβι ζήτησε την επιστροφή του Μέσι στη Μπαρτσελόνα!

Ο Τσάβι ζήτησε την επιστροφή του Μέσι στη Μπαρτσελόνα!
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο Τσάβι ζήτησε από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, την επιστροφή του Λέο Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια επιθυμία «βόμβα»! Ο Τσάβι επιθυμεί την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, η «Sport» τονίζει πως ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» είπε στη διοίκηση να κάνει ό,τι περνάει από το «χέρι» της για να φέρει πίσω  τον Αργεντίνο σταρ.

Στο τέλος της σεζόν, το συμβόλαιο του Λέο λήγει με τη Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Καταλανός κόουτς θέλει το επόμενο καλοκαίρι να γυρίσει ο Μέσι στο… σπίτι του. Η εκτίμηση που έχει ο Τσάβι στο πρόσωπο του 36χρονου είναι ιδιαίτερη, καθώς έχουν γράψει ως συμπαίκτες, ιστορία στη Μπαρτσελόνα.

Ο Τσάβι απευθύνθηκε στον πρόεδρο του κλαμπ, Ζοάν Λαπόρτα, λέγοντας που μόνο οφέλη μπορεί να έχει η Μπάρτσα με την επιστροφή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Για παράδειγμα στο οικονομικό κομμάτι, τα διαρκείας της Μπαρτσελόνα μειώθηκαν αισθητά. Ενώ στο θέμα των χορηγιών, οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι κατά πολλά εκατομμύρια κερδισμένοι. Όσον αφορά το αγωνιστικό, η Μπαρτσελόνα μετά τη φυγή του Μέσι, δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει κάποιον τίτλο.

Η ιδέα του τεχνικού των Καταλανών να επιστρέψει ο Μέσιαρέσει στη διοίκηση και μένει να φανεί αν και πότε θα ξεκινήσουν οι επαφές για να διαπιστωθεί αν μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X