Απόλυτη αποτυχία της ΕΟΚ, η 12η θέση της Εθνικής Νέων

Ανανέωσε με τον Προμηθέα ο Γιατράς
Photo Credits: INTIME

Η κλεψύδρα των ταλέντων γύρισε ανάποδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η παρουσία της Εθνικής Νέων στο Eurobasket U20 αποδείχθηκε ένα μεγάλο φιάσκο. Οι παίκτες που θα αποτελέσουν το αύριο του ελληνικού μπάσκετ ταξίδεψαν στην Ποντγκόριτσα και γύρισαν από το Μαυροβούνιο με την καθόλου τιμητική 12η θέση και πλήθος προβλημάτων που αναζητούν λύση.

Η Γαλανόλευκη μπήκε στο τουρνουά με προσδοκίες, έχοντας υλικό με ταλέντο και ικανότητες, που όμως δεν κατάφερε ο Μάκης Γιατράς να εκμεταλλευτεί. Το ροτείσον της Εθνικής ομάδας στα περισσότερα παιχνίδια ήταν μεταξύ 6-7 παικτών στην καλύτερη, με το κερασάκι στην τούρτα να μπαίνει στο παιχνίδι κατάταξης με την Πολωνία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπαιζε ούτε λίγο, ούτε πολύ την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία, με τον Έλληνα τεχνικό να κρατά στο παρκέ τον Λευτέρη Μαντζούκα για 40 λεπτά, χωρίς να τον αποσύρει από το παρκέ. Κι αν από τη μία είναι φυσιολογικό σε ένα παιχνίδι που κρίνει αν θα υπάρξει πάτος στο βαρέλι, από την άλλη είναι ενδεικτικό του τρόπου διαχείρισης του ρόστερ με το οποίο παρατάχθηκε η Εθνική Νέων.

 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια 

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X