ΑΕΚ: Πίστη για τον Βίντα, τη Δευτέρα κλείνει το θέμα

ΑΕΚ: Πίστη για τον Βίντα, τη Δευτέρα κλείνει το θέμα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το πακέτο πρότασης προς τον Βίντα και περιμένει τη Δευτέρα την τελική απόφαση του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίστροφα μετρά η ΑΕΚ για μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στη σύγχρονη ιστορία της, με την απόκτηση του Ντομαγκόι Βίντα. Οι επαφές των τελευταίων ωρών, ολοκλήρωσαν το «πακέτο» της προσφοράς που δίνει η Ενωση στον Κροάτη σούπερ σταρ και πλέον απομένει η οριστική του απόφαση. Κατά πάσα πιθανότητα, τη Δευτέρα ο Βίντα θα απαντήσει στην ΑΕΚ για το μέλλον του και υπάρχει (συγκρατημένη) αισιοδοξία, πως θα είναι θετική και θα ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Η υπόθεση Βίντα έχει μπει πλέον στη τελική ευθεία. Υπήρξαν επαφές και δια ζώσης, που έδειξαν στην πλευρά του παίκτη πόσο πολύ επιθυμεί η ΑΕΚ να γίνει αυτή η μεταγραφή. Ο Βίντα έχει στα χέρια του μια πλήρη πρόταση, που περιλαμβάνει κάθε λεπτομέρεια. Συμβόλαιο διετούς διάρκειας με προοπτική επέκτασης για ακόμα ένα χρόνο, που δίνει προοπτική στον 33χρονο αμυντικό και βέβαια συμβόλαιο με αποδοχές που θα καταστήσουν τον Βίντα τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια του κειμένου

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X