Χάαλαντ: «Είναι τρελός ο Γκουαρδιόλα, αλλά ταιριάζουμε»

Νίκησε με Χάαλαντ την Μπάγερν η Σίτι (VIDEO)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μέχρι στιγμής, απολαμβάνει τις προπονήσεις και τη συνεργασία του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ντεμπ0ύτο του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε.

Οι «Πολίτες» νίκησαν τη Μπάγερν Μονάχου με γκολ του Νορβηγού φορ. Ο 22χρονος έκανε δηλώσεις  στις οποίες ανέφερε πως απολαμβάνει τη συνεργασία του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Παρακολουθούσα τη Σίτι τα τελευταία χρόνια και το σύστημα της να παίζει χωρίς φορ. Πάντα σκεφτόμουν πως θα μπορούσα να παίξω σε αυτή την ομάδα, όπως και τελικά έγινε. Είναι ακόμη νωρίς, αλλά νιώθω πολύ καλά στην ομάδα και είμαι έτοιμος για τη συνέχεια. Ο Πεπ είναι λίγο… τρελός και μου αρέσει αυτό. Ταιριάζουμε. ‘Ολη η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να δουλέψει σωστά και εγώ πρέπει να γίνω καλύτερος. Ξέρω τις απαιτήσεις που έχει η ομάδα από εμένα και θα κάνω τα πάντα για ν’ ανταποκριθώ», τόνισε ο Χάαλαντ.

Μάλιστα χάρηκε λίγο παραπάνω τη νίκη επί των Βαυαρών, γιατί όπως είπε «μετά από επτά σερί ήττες από την Μπάγερν, είναι ωραίο να την κερδίζω για πρώτη φορά».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X