Ο Ολυμπιακός δίνει ρέστα για να σώσει τον Κλάτενμπεργκ!

Παίρνει 500 και κόβει βόλτες στο... Αμέρικα

Η πλευρά του Ολυμπιακού κάνει ανοιχτά πόλεμο αναφορικά με την επιλογή Μπένετ και το όμορφο κλίμα πήγε… περίπατο, μαζί με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εκστρατεία για την ετσιθελική παραμονή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο ποδόσφαιρο, δε γνωρίζει ξεκούραση. Δε σταματά ποτέ. Παρότι η απόφαση έχει παρθεί και ο Άγγλος θα αποχαιρετίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο βρέθηκε τα τελευταία δύο χρόνια.

Του πήρε κάνα χρόνο να καταλάβει πως θα τον έχουν στα… ώπα-ώπα, αλλά μόλις το κατανόησε πειθάρχησε σε όλους τους κανόνες «σωστής» συμπεριφοράς, μπήκε στους «σωστούς» κύκλους γνωριμιών. Γι’ αυτό και τώρα η επαγγελματική του αποκατάσταση με έναν έξτρα παχυλό μισθό, έχει γίνει αιτία πολέμου.

Η ίδια η ΕΠΟ μιλούσε πριν κάποιες εβδομάδες για «ενωτικό» Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος της Super League έτσι είχε παρουσιαστεί στην Ομοσπονδία. Στον φίλαθλο κόσμο το γεγονός προκάλεσε έκπληξη. Δεν κράτησε για αρκετό καιρό όμως. Επανήλθε η… κανονικότητα.

Τί χρειαζόταν; Ένας Κλάτενμπεργκ. Μόλις η ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόφασή της για τερματισμό της συνεργασίας με τον Άγγλο, η ενότητα έγινε πολεμική. Φουλ επίθεση από κάθε πλευρά. Super League πολλοί απ’ όσους φώναζαν για Κλάτενμπεργκ και είχαν άρει την εμπιστοσύνη τους, ξαφνικά τον ήθελαν.

Διαβάστε τη συνέχεια

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X