ΑΕΚ: Ο δρόμος που έδειξαν Βράνιες και Τάνκοβιτς

ΑΕΚ: Ο δρόμος που έδειξαν Βράνιες και Τάνκοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη στάση και τον επαγγελματισμός των Βράνιες και Τάνκοβιτς, οι οποίοι δίνουν παράδειγμα για πολλούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μία πλευρά του νομίσματος, αυτή που ενδιαφέρει τον πολύ κόσμο, είναι αυτή που αφορά την ενίσχυση της ΑΕΚ και την ποιότητα των παικτών που έρχονται.

Η άλλη πλευρά, αυτή που δείχνει πολλά και για τη λειτουργία και τη νοοτροπία ενός κλαμπ, αφορά τους παίκτες που έχουν κριθεί εκτός πλάνων για τη συνέχεια.

Η ΑΕΚ είχε να αντιμετωπίσει αυτό το καλοκαίρι πολλές τέτοιες υποθέσεις, ύψους 3 εκατ. ευρώ συνολικά και έχει αρχίσει να δείχνει δουλειά, με τους Βράνιες και Τάνκοβιτς να δείχνουν το δρόμο.

Ο Τάνκοβιτς ήταν ο πρώτος που άνοιξε το δρόμο.

Η ΑΕΚ είχε βρει την Πάφο που ενδιαφερόταν για τον Σουηδό μεσοεπιθετικό και μολονότι κάποια στιγμή είχε υπάρξει στασιμότητα στις επαφές, η συνιδιοκτησία 50-50% έδωσε τη λύση για τη μεταγραφή, με τον Τάνκοβιτς να μην έχει ενδοιασμούς.

Ακολούθησε χθες η αποχώρηση του Βράνιες, που τίμησε τη σχέση ζωής που έχει με την ΑΕΚ και αποχώρησε δίχως να υπάρχουν επεισόδια που θα σκίαζαν αυτήν τη μοναδική κατάσταση.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X