ΑΕΚ: Η καψούρα με τον Τάνκοβιτς που δεν εξελίχθηκε αναλόγως

«Κοντά στην Χάμαρμπι ο Τάνκοβιτς»
Photo Credits: INTIME

Στην ζωή της ΑΕΚ το όνομα του Τάνκοβιτς μπήκε το 2019

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συχνά – πυκνά παθαίνει μεταγραφικούς… έρωτες. Πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του Μπόγκνταν Πλάνιτς, τον οποίο και τώρα διαπραγματεύεται για να αποκτήσει, αλλά τον έχει βάλει στο στόχαστρο από το καλοκαίρι του 2020.

Σ’ αυτή την κατηγορία, υπάγεται και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ήταν ένα μεγάλος ποδοσφαιρικός “έρωτας” της ΑΕΚ, αλλά είναι πολύ πιθανό τελικά να μείνει… ανεκπλήρωτος. Παρότι είναι προφανές πως στην Ένωση ακόμα τρέφουν κάποιες λίγες ελπίδες. Εξ ου και η συμφωνία για παραχώρηση στην Πάφο, έγινε με συνιδιοκτησία με την ΑΕΚ. Στο συμβόλαιο που λήγει το 2024.

Η μέρα που η ΑΕΚ… ερωτεύτηκε τον Τάνκοβιτς

Στην ζωή της ΑΕΚ το όνομα του Τάνκοβιτς μπήκε το 2019. Τότε ο Σουηδός έκανε όργια στο πρωτάθλημα της πατρίδας του με 14 γκολ και με 8 ασίστ. Τότε η ΑΕΚ τον… ερωτεύτηκε, αλλά τα “μάτια” του Τάνκοβιτς τα είχε κερδίσει η Τζένοα. Οι Ιταλοί μπήκαν στο παιχνίδι, συμφώνησαν σ’ όλα με τον Σουηδού και με την Χάμαρμπι. Αλλά ένα σερί στραβών αποτελεσμάτων μέσα στον Νοέμβρη του 2019, οδήγησε σε έναν μικρό “σεισμό” στην Τζένοα. Έφυγε ο τεχνικός διευθυντής, έφυγε ο προπονητής και όλες οι συμφωνίες ακυρώθηκαν. Μαζί και αυτή του Τάνκοβιτς.

Η ΑΕΚ πληροφορήθηκε την εξέλιξη και μπήκε ξανά στο παιχνίδι. Τον Γενάρη του 2020 ψάχτηκε, αλλά η Χάμαρμπι ζητούσε τρελά λεφτά. Το ίδιο και τον Ιούνη και τον Ιούλη του 2020. Όχι όμως και στα τέλη του Σεπτέμβρη, όταν το φιάσκο με τον Ενομπακάρε, υποχρέωσε την ΑΕΚ να βρεί άμεσα λύση για μεταγραφή εξτρέμ. Η Χάμαρμπι ήταν πολύ πιο διαλλακτική και η ΑΕΚ όχι μόνο απέκτησε τον Τάνκοβιτς, αλλά το έκανε και με εξαιρετική τιμή. Ήταν μεταγραφή που έγινε εν χορδαίς και οργάνοις, αλλά χωρίς ανάλογη συνέχεια.

Η ματσάρα με τη Λέστερ και η εκτίμηση του Καρέρα

Ο Τάνκοβιτς έκανε μια ματσάρα στα τέλη του Οκτώβρη απέναντι στην Λέστερ στο ΟΑΚΑ για τους ομίλους του Europa League. Πέτυχε ένα γκολ και πήγε μόνος του να φέρει ανάποδα το ματς. Ωστόσο μετά από εκείνο το παιχνίδι, η πορεία του ήταν φθίνουσα. Η ΑΕΚ άλλαξε προπονητή. Έφυγε ο Καρέρα που εκτιμούσε πολύ τον Τάνκοβιτς, ήρθε ο Χιμένεθ που δεν ήθελε καθόλου παίκτες με την… δαντελένια αγωνιστική συμπεριφορά του Σουηδού.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X