Ο Γκριν εξήγησε πώς ένας παίκτης με συμβόλαιο 9 εκατ. μπορεί να κοστίζει... 45 εκατ. σε μια ομάδα του ΝΒΑ

Ο Γκριν εξήγησε πώς ένας παίκτης με συμβόλαιο 9 εκατ. μπορεί να κοστίζει... 45 εκατ. σε μια ομάδα του ΝΒΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντρέιμοντ Γκριν στάθηκε στην αποχώρηση του Γκάρι Πέιτον ΙΙ για τους Μπλέιζερς και εξήγησε γιατί οι Ουόριορς δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν.

Ο Πέιτον λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πήγε στο Πόρτλαντ με ένα τριετές συμβόλαιο ύψους 26 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Γκριν, λοιπόν, εξήγησε την κατάσταση γύρω από την αποχώρησή του και στάθηκε στην υψηλή φορολογία που υπάρχει στις ομάδες του ΝΒΑ και ειδικά σε αυτές που ξεπερνούν το διαθέσιμο salary cap.

«Δεν ήθελα να δω τον “GP” να αποχωρεί. Όμως, οι φόροι θα έπρεπε να είναι λίγο πιο χαλαροί. Ο “GP” υπέγραψε με 9 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν πέρυσι και με την κατάσταση στο salary cap μας και τη φορολογία μας στοίχιζε σχεδόν 45 εκατ. δολ τον χρόνο. Έτσι, δεν μπορούσαμε να τον βλέπουμε ως παίκτη των 9εκατ., αλλά ως αθλητή που κοστίζει 45 εκατ. δολάρια. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δούμε και να διορθώσουμε στις επόμενες συμβάσεις», ανέφερε.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X