ΑΕΚ: Σύγκριση αποδόσεων της Ενωσης στην αρχή της σεζόν 2022/23

ΑΕΚ: Σύγκριση αποδόσεων της Ενωσης στην αρχή της σεζόν 2022/23
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων στα διάφορα σπορ είναι προ των πυλών για μια ακόμα χρονιά. Μπορεί τα ρόστερ να μην έχουν ακόμα συμπληρωθεί, αλλά μια πρώτη σύγκριση αποδόσεων μπορεί να γίνει. Ειδικά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, οι μπουκ έχουν ήδη ανεβάσει μια σειρά από αγορές, με την ΑΕΚ να φιγουράρει σε διάφορα σημεία της λίστας, με ποικίλες μάλιστα αποδόσεις. Κάνοντας μια βόλτα στους κορυφαίους νόμιμους μπουκ της χώρας, θα δούμε που κατατάσσεται η Ενωση σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και χάντμπολ. Μπορεί να υπάρχουν διαφορές μεταξύ των στοιχηματικών ως προς τις λίγκες που έχουν ήδη δημοσιευτεί, αυτό όμως δεν μας αποτρέπει από το να σχηματίσουμε μια πρώτη εικόνα σχετικά με τις αναλύσεις των traders του χώρου.

Στη μπάλα η ΑΕΚ είναι παντού 3ο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τσεκάραμε 7 διαφορετικές σελίδες και είδαμε την Ενωση να φιγουράρει παντού πίσω από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αλλά μπροστά από Παναθηναϊκό και Αρη. Τις ομάδες δηλαδή που άφησαν το Δικέφαλο εκτός Ευρώπης. Δεδομένου πως το ρόστερ της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα παραμένει ακόμα σχετικά ελλιπές, αρκετοί θα παραξενευτούν από αυτή την κατάταξη για το νικητή της Σούπερ Λιγκ. Ίσως οι μπουκ πιστεύουν στην πνοή που θα δώσει στους κιτρινόμαυρους το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ακόμα στο γεγονός πως στο πρώτο δυνατό φιλικό η εικόνα της ομάδας ήταν αρκετά πειστική, απέναντι στην πιο έτοιμη Γκένκ.

Πιο ρεαλιστικά όμως, εμείς πιστεύουμε πως οι μπουκ αφενός δεν πιστεύουν πως Παναθηναϊκός και Αρης θα μπορέσουν να παίξουν ταυτόχρονα σε δύο μέτωπα (Ελλάδα και Ευρώπη), αφετέρου ειδικά ο Παναθηναϊκός δεν έχει ενισχυθεί σχεδόν καθόλου κατά τη φετινή μεταγραφική περίοδο. Η ΑΕΚ λοιπόν δίνεται με ελάχιστη απόδοση 6.50 (σε δύο στοιχηματικές) και μέγιστη 7.50 (σε δύο στοιχηματικές) για κατάκτηση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2022/23. Δεν μπορούμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε πως εντύπωση προκαλεί το 5.00 που πληρώνει ο ΠΑΟΚ, δεδομένου πως η ομάδα του Λουτσέσκου έκλεισε άθλια την περασμένη σεζόν, αδυνατώντας να κερδίσει πολλά ματς, παίζοντας μάλιστα κακής ποιότητας ποδόσφαιρο. Εχουμε την πεποίθηση πως οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή σύντομα θα προσαρμοστούν, καθώς τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός δεν έχουν κάνει ακόμα σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ τους.

Αντίστοιχα τα πράγματα και στο Κύπελλο Ελλάδος. Η ΑΕΚ είναι και εδώ το τρίτο φαβορί. Πάνω μάλιστα από τον Κυπελλούχο του 2022, Παναθηναϊκό. Ο ΟΠΑΠ τη δίνει ψηλότερα από όλους (5.00) ενώ στις υπόλοιπες νόμιμες σελίδες της αγοράς προσφέρεται μεταξύ 6.00 και 6.50. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ φιγουράρουν φυσικά στις δύο κορυφαίες θέσεις, με αποδόσεις όμως αισθητά χαμηλότερες από αυτές που έχουν για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίγο πιο περίπλοκη η κατάσταση στην μπασκετική ΑΕΚ. Ban από τη FIBA, αβεβαιότητα αναφορικά με το Ελληνικό πρωτάθλημα και κακή Ευρωπαϊκή κλήρωση συνθέτουν ένα σκηνικό που μπερδεύει ακόμα και τους πιο έμπειρους στο στοίχημα. Κυρίως επειδή οι μπουκ δεν έχουν ανεβάσει ακόμα αποδόσεις για το Champions League. Μόνο σε μία σελίδα βρήκαμε αποδόσεις, για το νικητή διοργάνωσης και για τους νικητές της φάσης των ομίλων. Κανείς όμως δε φαίνεται πεπεισμένος πως η φετινή μπασκετική ΑΕΚ θα είναι ανταγωνιστική. Για κατάκτηση της Basket League η Ενωση πληρώνει κοντά στο 80, κάτω από ομάδες όπως ο Προμηθέας και το Περιστέρι. Αντίστοιχη κατάσταση και στο Κύπελλο Ελλάδας, με την ομάδα του Ηλία Καντζούρη να πληρώνει γύρω στο 60.

Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες για τους έμπειρους του στοιχήματος. Ειδικά αν δείτε τις εταιρίες στοιχήματος που έχουν ανεβάσει αγορές όπως το Head – to – Head και το Top – 4 ή Top – 6 της Σούπερ Λιγκ. Εκεί, με το δεδομένο πως ο περσινός ΠΑΟΚ δεν εντυπωσίασε (ειδικά στο τέλος) και πως ΠΑΟ και Αρης ίσως δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες. Απλά καλό θα ήταν να ποντάρετε σύντομα, καθώς σε μια – δυο βδομάδες θα ξέρουμε ήδη αν οι ομάδες αυτές θα παίξουν Ευρώπη μες στη σεζόν. Κάτι που θα επηρεάσει σημαντικά τις αποδόσεις στο H2H.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X