ΑΕΚ: Ακόμα 2,5 εκατ. ευρώ «παρκαρισμένα» ζητούν λύση

ΑΕΚ: Ακόμα 2,5 εκατ. ευρώ «παρκαρισμένα» ζητούν λύση
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βρήκε λύση με την αποχώρηση του Τάνκοβιτς, αλλά έχει ακόμα να επιλύσει ανοιχτές υποθέσεις αξίας 2,5 εκατ. ευρώ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κινείται σε δύο μέτωπα σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο. Αφ’ ενός, αναζητά παίκτες ποιότητας με χαρακτηριστικά που θέτει ο Ματίας Αλμέιδα για την ενίσχυση της και αφ’ ετέρου, ψάχνει τρόπο να απαλλαχθεί από παίκτες που δεν υπολογίζονται, αλλά δεσμεύονται με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Και μπορεί στην ΑΕΚ να δείχνουν έμπρακτα πως δεν είναι αλληλένδετες αυτές οι υποθέσεις, αλλά αναμφίβολα έχουν τη δική τους σημασία.

Με την περίπτωση του Τάνκοβιτς και την παραχώρηση του στην Πάφο με καθεστώς συνιδιοκτησίας, η ΑΕΚ έλυσε το δεύτερο μεγάλο θέμα αυτού του καλοκαιριού. Είχε προηγηθεί ο δανεισμός με οψιόν αγοράς του Σβάρνα στην πολωνική Ράκοβ.

Είναι σαφές, πως η ΑΕΚ δεν επιθυμεί πια να δώσει τζάμπα κανένα περιουσιακό στοιχείο της, αλλά είναι και φανερό επίσης, πως όσα συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια άφησαν σημάδια και δεν υπάρχουν λύσεις με οικονομικά ανταλλάγματα για παίκτες που βρίσκονται σε αυτήν τη λίστα.

Σε ό,τι αφορά τον Τάνκοβιτς, αξίζει να αναφέρουμε πως η ΑΕΚ είναι εκείνη που βρήκε το δίαυλο επικοινωνίας και «έτρεξε» το ενδιαφέρον της Πάφου. Η κυπριακή ομάδα, με Ρώσους ιδιοκτήτες, προσεγγίστηκε από την πλευρά της ΑΕΚ.

Καταβλήθηκε προσπάθεια και υπήρξαν επαφές ώστε να υπάρξει απευθείας πώληση, αλλά η άρνηση της Πάφου να ανεβάσει την προσφορά της, οδήγησε στη λύση της συνιδιοκτησίας εξ ημισείας. Ο Τάνκοβιτς σε όλο αυτό το διάστημα, δεν βρήκε κάποια ομάδα και το ενδιαφέρον από σουηδικούς συλλόγους ήταν μόνο εφόσον έμενε ελεύθερος.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X