Κλοπ για Νούνιες: «Δεν διαβάζω όλες αυτές τις μαλ@@@ που γράφονται, γιατί να διαβάσω;»

Κλοπ: Έκανε πλάκα ζητώντας από δημοσιογράφο να κάνει ερώτηση στα γαλλικά, μετά τα αγγλικά και τα γερμανικά (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Ντάργουιν Νούνιες έσπευσε να στηρίξει ξανά σε δηλώσεις που έκανε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν διαβάζει τα αρνητικά σχόλια των ανθρώπων που το μόνο που ξέρουν είναι να βγάζουν μίσος.

Τέσσερις φορές τον δρόμο για τα δίχτυα βρήκε μέσε σε διάστημα 22΄ ο Ντάργουιν Νούνιες, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στο ημίχρονο και έχοντας πάρει και δώρο από τον Σαλάχ, μιας και ο Αιγύπτιος σέντερ φορ του έδωσε το πέναλτι που κέρδισε ο Λουίς Ντίας.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, σε ερώτηση που του έγινε για τους επικριτές του Ουρουγουάνου άσου απάντησε τα εξής: «Δεν διαβάζω όλες αυτές τις μαλ@@@ που γράφονται. Γιατί να διαβάσω; Εγώ ξέρω τα παιδιά και τα βλέπω κάθε μέρα. Δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι υπόλοιποι».

Στην συνέχεια και αναφερόμενος στον Σαλάχ που έδωσε το πέναλτι στον Νούνιες, ο Γερμανός προπονητής των «κόκκινων» ανέφερε χαρακτηριστικά με χιούμορ: «Δεν ξέρω αν έχει κάποιον συγκεκριμένο όρο στο νέο του συμβόλαιο για να είναι τόσο γενναιόδωρος. Αλλά ήταν πολύ καλό που του έδωσε το πέναλτι».

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X