Χωρισμός Ραταϊκόφσκι: «Την απατούσε συνεχώς, είναι ένα σκυλί»

Χωρισμός Ραταϊκόφσκι: «Την απατούσε συνεχώς, είναι ένα σκυλί»

Χαμός έχει γίνει στο εξωτερικό με τον χωρισμό της Έμιλι Ραταϊκόφσκι, την οποία φαίνεται να την απάτησε ο άνδρας της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είπε το «ναι» μόλις λίγες εβδομάδες αφότου άρχισαν να βγαίνουν, όταν της έκανε πρόταση γάμου χρησιμοποιώντας ένα δαχτυλίδι από συνδετήρα.

Τέσσερα χρόνια μετά η Έμιλι Ραταϊκόφσκι παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ καθώς ο τελευταίος όπως ισχυρίζεται το μοντέλο την απατούσε.

Η 31χρονη ηθοποιός και μοντέλο, η οποία έχει βρεθεί στην κορυφή πολλών charts με τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου, φέρεται να καταθέτει αίτηση διαζυγίου από τον 34χρονο σκηνοθέτη, ο οποίος φέρεται να την έχει απατήσει αρκετές φορές.

Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν όταν η Έμιλι, η οποία γέννησε τον γιο τους πριν από 16 μήνες, εθεάθη για πρώτη φορά χωρίς τη βέρα της την περασμένη εβδομάδα. Μια πηγή που δεν μάσησε τα λόγια της δήλωσε στην «Page Six»: «Εκείνος της απάτησε. Είναι κατά συρροή απατεώνας. Είναι αηδιαστικό. Είναι ένα σκυλί».

Στη συνέχεια, το περιοδικό «People» που επικαλέστηκε πηγή από το περιβάλλον της Έμιλι είπε: «Χώρισαν πρόσφατα. Ήταν απόφαση της Εμ. Είναι καλά. Είναι δυνατή και συγκεντρωμένη στον γιο της».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X