Εκτός προετοιμασίας με την Σεβίλλη ο Κουντέ

Τσέλσι: Συμφώνησε με την Σεβίλλη για Κουντέ, δεν τα παρατάει η Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Ο Γάλλος στόπερ Ζιλ Κουντέ έμεινε εκτός αποστολής της Σεβίλλης και πλέον ο δρόμος για την μεταγραφή του είναι ορθάνοιχτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προς το τέλος οδεύει το θρίλερ της μεταγραφής του Ζιλ Κουντέ. Ο Γάλλος στόπερ έμεινε εκτός αποστολής της Σεβίλλης για την προετοιμασία και πλέον ο δρόμος είναι ορθάνοικτος για την μεταγραφή του.

Στον χορό έχουν μπει ήδη η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του. Φαβορί αυτή την στιγμή φαντάζει η Τσέλσι, με τους Καταλανούς να ακολουθούν.

Οι Λονδρέζοι ωστόσο προσφέρουν 65 εκατομμύρια ευρώ στην Σεβίλλη για να τον φέρουν στο Stamford Bridge. Ο ίδιος ο παίκτης όμως φαίνεται ότι προτιμα να παραμείνει στην Ισπανία και να φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα με ετήσιες απολαβές 11 εκατομμύρια ευρώ.

Η υπόθεση ωστόσο δεν θεωρείται τελειωμένη. Τα ισπανικά μέσα δεν απέκλεισαν την πιθανότητα η Μπαρτσελόνα να κάνει νέα κίνηση η οποία δεν θα είναι οικονομικά υψηλότερη. Η Μπαρτσελόνα ποντάρει στο έμψυχο αντάλλαγμα και προσφέρει στην Σεβίλλη τον Ολλανδό επιθετικό Μέμφις Ντεπάι.

Αυτό που γνωρίζουμε σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι ο Κουντέ θα αποχωρήσει από την Σεβίλλη.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X