«Στη Παρί ή στη Μίλαν ο Ρενάτο Σάντσες»

Μίλαν: «Κλείνει» Ρενάτο Σάντσες
Photo Credits: INTIME

Ο πρόεδρος της Λιλ Ολιβιέ Λετάνγκ, τόνισε σε δηλώσεις του πως Παρί Σεν Ζερμέν ή Μίλαν θα είναι η επόμενη ομάδα του Ρενάτο Σάντσες.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μέλλον του Ρενάτο Σάντσες στη Λιλ μόνο σίγουρο δεν είναι. Ο πρόεδρος του γαλλικού κλαμ, Ολιβιέ Λετάνγκ, ανέφερε πως ο Πορτογάλος θα αποχωρήσει από τον σύλλογο εντός των ημερών. Παράλληλα, τόνισε πως δύο ομάδες φαίνεται να είναι οι επόμενοι σταθμοί της ποδοσφαιρικής του καριέρα

Συγκεκριμένα εκάνε λόγο πως κατά πάσα πιθανότητα ο 25χρονος χαφ θα καταλήξει στην Παρί Σεν Ζερμέν η στη Μίλαν. Ωστόσο δεν έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα  προβάδισμα σε κάποια από τις δύο. Ο Σάντσες είχε φέτος 31 συμμετοχές, 1 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τους «λιλουά».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X