Πλησιάζει στον Ντε Κετελάρε η Μίλαν

Πλησιάζει στον Ντε Κετελάρε η Μίλαν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι διευθυντές, Μαλντίνι και Μασάρα, έκαναν το ταξίδι στο Βέλγιο και η Μίλαν πηγαίνει όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού της Μπριζ, Σάρλε Ντε Κετελάρε.

Ο Πάολο Μαλντίνι και ο Ρίκι Μασάρα πέταξαν για το Βέλγιο για να κλείσουν τη μεταγραφή και οι ίδιοι περιέγραψαν στον ιταλικό Τύπο ως «θετική» την πρώτη συνάντηση.

Ο Ντε Κετελάρε, αν τελικά όλα πάνε καλά θα γίνει κατά κάποιο τρόπο η 4η φετινή μεταγραφή της Μίλαν, η οποία απέκτησε από την Λίβερπουλ ελεύθερο τον φορ, Ντιβόκ Οριγκί, ενώ αγόρασε έπειτα από δανεισμό τους Αλεσάντρο Φλορέντσι και Ζούνιορ Μεσίας.

Ο Ντε Κετελάρε είναι ένας πολυσύνθετος μεσοεπιθετικός, είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να παίξει ο 10άρι και στα δεξιά. Εχει παίξει 8 φορές με την Εθνική Βελγίου, ενώ πέρυσι, με την Μπριζ είχε 18 γκολ και 10 ασίστ σε 49 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X