Διαφορά στα χρήματα ανάμεσα σε Σίτι και Μπράιτον για τον Κουκουρέγια

Διαφορά στα χρήματα ανάμεσα σε Σίτι και Μπράιτον για τον Κουκουρέγια
Photo Credits: INTIME

Ο Μαρκ Κουκουρέγια αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό με τη Μπράιτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι πούλησε τον Ολεξάντρ Ζιντσένκο στην Άρσεναλ. Οι «Πολίτες» αυτή τη στιγμή δεν έχουν αριστερό μπακ, καθώς το συμβόλαιο του Μεντί είναι σε αναστολή. Να θυμίσουμε πως ο Μνετί έχει αποκλειστεί από τις υποχρεώσεις του κλαμπ λόγω των κατηγοριών περί βιασμού.

Στόχος της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο Μαρκ Κουκουρέγια της Μπράιτον. Οι «Γλάροι» αξιώνουν 59 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή. Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Ισπανός μπακ είχε μια «γεμάτη» σεζόν στη Premier League (39 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ). Παράλληλα, δεσμεύεται με συμβόλαιο που ισχύ μέχρι το 2026.

Το αγγλικό «ESPN» αναφέρει πως η Σίτι δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει τόσα λεφτά για τον Κουκουρέγια. Οι «μπλε» του Μάντσεστερ σκοπεύουν να προσφέρουν ένα ποσό της τάξεως των 35 εκατ. ευρώ. Εάν δεν τα βρουν με τη Μπράιτον, θα κοιτάξουν για άλλες λύσεις. Επιπλέον, ο Γκουαρδιόλα υπολογίζει για τη θέση του αριστερού μπακ, τους Λαπόρτ, Άκε και Κανσέλο, ως μπακ-απ του βασικού αριστερού οπισθοφύλακα που θα έπρεπε να έχει το κλαμπ.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X