Ο Ζορζίνιο αποθέωσε τον Κουλιμπαλί: «Είναι πραγματικός ηγέτης»

Ο Ζορζίνιο αποθέωσε τον Κουλιμπαλί: «Είναι πραγματικός ηγέτης»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Τσέλσι ενίσχυσε την άμυνά της με τον Καλίντου Κουλιμπαλί και ο Ζορζίνιο, αποθέωσε τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, χαρακτηρίζοντάς τον πραγματικό ηγέτη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συνυπήρξαν και στη Νάπολι, με τον Ζορζίνιο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον θηριώδη κεντρικό αμυντικό.

«Μιλήσαμε πολύ για την μεταγραφή του. Ακόμη και πριν έρθω εδώ, η Τσέλσι ενδιαφερόταν για αυτόν και τελικά τώρα συμβαίνει, οπότε είναι πολύ καλό. Είμαι πολύ, τόσο χαρούμενος που είναι εδώ.

Ως παίκτης, είναι ένας λαμπρός αμυντικός – γρήγορος, δυνατός και έχει τόση ποιότητα στη μπάλα και με τα δύο πόδια. Είναι επίσης πραγματικός ηγέτης. Έχουμε μείνει σε επαφή από τότε που έφυγα από τη Νάπολι.

Μιλάει ήδη καλύτερα Αγγλικά από μένα, οπότε θα είναι καλό για αυτόν να εγκατασταθεί. Θα είναι πολύ εύκολο γι ‘αυτόν λόγω του ατόμου που είναι.

Φυσικά, θα τον βοηθήσουμε να τον διευκολύνουμε να εμπλακεί με τους συμπαίκτες του και τα πάντα, αλλά ακόμα κι αν δεν μας ήξερε, θα ήταν εύκολο γι’ αυτόν γιατί είναι τόσο καλός».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X