Πολλοί «μνηστήρες» έχουν μαζευτεί για τον Λίνκγαρντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Φαν ντε Μπεκ έρχεται, Λίνγκαρντ και Περέιρα φεύγουν
Photo Credits: INTIME

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Γουέστ Χαμ με την Νότιγχαμ Φόρεστ να θέλει να μπει σφήνα για την απόκτηση του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ μετά την αποχώριση του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να ψάχνει το επόμενο ποδοσφαιρικό του σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι πολλές ομάδας έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του 29χρονου εξτρέμ.

Σύμφωνα όμως με την «Guardian» η Γουέστ Χαμ είναι η ομάδα που είναι πιο κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Ενώ μάλιστα βρίσκονται και πολύ κοντά σε μία συμφωνία. Οι λονδρέζοι προσπαθούν να κλείσουν γρήγορα το deal, καθώς και η Νότιγχαμ Φόρεστ που έχει εκφράσει ενδιαφέρον είναι έτοιμη να κάνει μια επίσημη πρόταση.

Άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Γιουνάιτεντ είναι η Λέστερ, η Τότεναμ αλλά και η Έβερτον, με την Γουέστ Χαμ όμως να έχει τον πρώτο λόγο.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X