ΑΕΚ: Η ξεχωριστή ιστορία του Πλάνιτς!

ΑΕΚ: Η ξεχωριστή ιστορία του Πλάνιτς!
Photo Credits: INTIME

O Μπόγκνταν Πλάνιτς έρχεται για να νοικοκυρέψει την άμυνα της ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι προσόν η σταθερότητα. Η συνέπεια. Η υπομονή. Η αναμονή. Θεωρητικά, αξίζει τον κόπο και ανταμείβεται. Πρακτικά, μην πιστεύετε τις θεωρίες. Εκτός αν είστε οπαδός της ΑΕΚ. Τότε, μπορείτε να τις πιστεύετε. Ο λόγος; Έρχεται με πολλά ονόματα και πολλά επώνυμα. Στην περίπτωσή μας θα χρειαστούμε μόνο ένα και μερικές αναδρομές στο παρελθόν: Μπόγκνταν Πλάνιτς!

Το 2021…

«Η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως αναζητά ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, αφού ο Όγκνιεν Βράνιες αποτελεί παρελθόν και το συμβόλαιο του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν έχει ανανεωθεί προς το παρόν. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει η Ένωση είναι αυτή του Μπόγκνταν Πλάνιτς, ο οποίος προτάθηκε στην ελληνική ομάδα».

Και το 2020…

«Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος Σέρβος είναι μία από τις επιλογές των «κιτρινόμαυρων» για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, καθώς στην Ενωση είναι αποφασισμένοι για την απόκτηση πρωτοκλασάτου αμυντικού ενόψει του καλοκαιριού. Η ΑΕΚ προετοιμάζεται ενόψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου και η θέση του κεντρικού αμυντικού είναι μία από αυτές που έχουν μπει στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» ατζέντας. Και αυτό διότι η ανάγκη είναι μεγάλη…»

Μέχρι και το 2017…

«Ο Σέρβος στόπερ δεν είναι «πρωτάρης» στην Ένωση, ασχέτως από το εάν στην προκειμένη περίπτωση θα μπορούσε ή όχι να υπάρξει θέμα επί της ουσίας με τους «κιτρινόμαυρους». Το καλοκαίρι του 2017 είχε απασχολήσει σοβαρά για πρώτη φορά την ΑΕΚ και τον τότε τεχνικό διευθυντή του κλαμπ, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς».

Κεφάλαιο πρώτο: Οι ψίθυροι!
Είναι δύσκολο να είσαι προφήτης στον τόπο σου. Γνωστή η παροιμία… Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς δεν πρόλαβε ποτέ να γίνει φίρμα στην Σερβία. Δεν έχει παίξει καν στην Εθνική αντρών, παρότι διεθνής με την U21 και κάποτε κυκλοφορούσε με τα γαλόνια σύγκρισης με τον Νεμάνια Βίντιτς. Ίσως να έφταιγαν τα ξανθά του μαλλιά, ίσως το ύψος του, ίσως ότι είναι γεροδεμένος, ίσως ότι η πορεία τους έμοιαζε να παραλληλίζεται κάποια στιγμή. Γεννημένοι αμφότεροι στο Ούζιτσε, με ξεκίνημα της καριέρας τους στην τοπική Σλόμποντα και με τον Ερυθρό Αστέρα να αποσπά την υπογραφή τους για το μεγάλο βήμα.

Μόνο που εκεί το έργο σταματάει να είναι παράλληλο. Ο Μπόγκνταν, ο οποίος πήγε στο Βελιγράδι 22 ετών και αφού είχε δείξει τις ικανότητές του στην Μπέογκραντ, αλλά δεν κατάφερε να μείνει. Μόλις έξι μήνες μετά και μόλις έξι συμμετοχές μετά κρίθηκε ανεπαρκής και παραχωρήθηκε δανεικός. Ως δανεικός θα ζούσε την πιο χαρακτηριστική του στιγμή στο σερβικό πρωτάθλημα και την πιο χαρακτηριστική ιστορία που τον ακολουθεί από τα χρόνια που έπαιξε στην πατρίδα του.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X