Ιγκουαΐν: «Σαν... τίποτα φαίνονται τα 50 εκατομμύρια ευρώ για τον Λεβαντόφσκι»

«Γ@@@ τον, είναι αξιολύπητος»: Απίστευτο κράξιμο σε Ιγκουαΐν από αντίπαλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιούβε, μεταξύ άλλων, τώρα αγωνίζεται στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι, προσεχή αντίπαλο της Μπάρτσα αυτή την Τρίτη (19/7) στο πρώτο της φιλικό της στις ΗΠΑ, κι έδωσε συνέντευξη στο πρόγραμμα «Tot Costa», του Catalunya Ràdio εκφράζοντας την έκπληξή του σχετικά με το ποσό που πλήρωσε η ομάδα της Μπάρτσα για τον Λεβαντόφσκι.

Αφού ρωτήθηκε για την υπόθεση του Πολωνού επιθετικού, ο Ιγκουαΐν δήλωσε ότι «συγχωρέστε την άγνοιά μου, ήταν ελεύθερος, σωστά; 50 εκατομμύρια ευρώ; Θα είναι σίγουρα μια εξαιρετική υπογραφή εάν η Μπάρτσα εκταμίευσε αυτά τα χρήματα. Στο σημερινό ποδόσφαιρο φαίνεται σαν τίποτα, αλλά όταν πήγα στη Μαδρίτη το 2006 έπρεπε να είσαι εξαιρετικός παίκτης για αυτά τα λεφτά, τώρα με τον πληθωρισμό, την είσοδο των Αράβων… είναι διαφορετικά, αλλά και πάλι πρέπει να είσαι και εξαιρετικός για να υπογράψεις έναν τύπο στα 34 του με αυτά τα χρήματα»

Ωστόσο, τροποποίησε την απάντησή του αναφερόμενος στην ποιότητα του Πολωνού: «Ο Ρόμπερτ κέρδισε το Champions League πριν από 2 χρόνια, έχει εξαιρετικό επίπεδο, είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο τα τελευταία δέκα χρόνια». Μάλιστα, ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης συνέκρινε τον Πολωνό με τον Μπενζεμά λέγοντας ότι «στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ηλικία, κοιτάξτε τον Μπενζεμά, έβαλε 15 γκολ στο Champions League και δεν υπάρχει ηλικία. Ο Ρόμπερτ είναι ζώο. Νομίζω ότι η Μπάρτσα έκανε σπουδαία υπογραφή».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X