ΑΕΚ: Ρόστερ με εμπειρία, φιλοδοξίες και δίψα για τίτλους!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Πέλιστερ
Photo Credits: INTIME

Με τις προσθήκες των Λιάπη και Ζίβκοβιτς η ΑΕΚ ολοκλήρωσε εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου το ρόστερ της για φέτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανανεωμένη και έτοιμη για να διεκδικήσει την επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ είναι η ΑΕΚ η οποία δύο περίπου εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της.

Η «Ένωση» προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές αυτό το καλοκαίρι, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο τα κενά που δημιουργήθηκαν. Ο Αλέξης Αλβανός έκανε τις εισηγήσεις του και η διοίκηση φρόντισε να τις υλοποιήσει φέρνοντας στην ΑΕΚ παίκτες με υψηλές ευρωπαϊκές παραστάσεις, φιλοδοξίες, δίψα αλλά και σε πολύ καλή ηλικία. Η ΑΕΚ έχει δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα με εμπειρία αλλά και ταλέντο ελπίζοντας πως όλα αυτά τα στοιχεία θα ξεχωρίσουν και μέσα στο γήπεδο. Με τις προσθήκες των Λιάπη και Ζίβκοβιτς η ΑΕΚ ολοκλήρωσε σχεδόν το ρόστερ της αποκτώντας εφτά ξένους ενώ συνολικά διαθέτει εννέα στο ρόστερ της μαζί με τους Λέμος και Μόγια που παρέμειναν από την περσινή χρονιά. Το επίσης αξιοσημείωτο είναι πως οι περισσότεροι παίκτες που ήρθαν φέτος υπέγραψαν συμβόλαιο για δύο χρόνια, γεγονός που δείχνει και το πλάνο των ανθρώπων της ΑΕΚ οι οποίοι θέλουν μια έτοιμη ομάδα για την επόμενη διετία τουλάχιστον. Δεν αποκλείεται πάντως αν βρεθεί κάτι αξιόλογη η ΑΕΚ να κάνει μια ακόμη κίνηση-έκπληξη στη μεταγραφική περίοδο.

Αναλυτικά πως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ της ΑΕΚ:

Τερματοφύλακας: Μάτσκεβιτς, Άρσιτς, Καλαμάτας

Αριστερό ίντερ: Μαντάλινιτς, Νικολαϊδης, Καλόμοιρος

Αριστερό εξτρέμ: Τικ, Κεδέρης,

Δεξί ίντερ: Γιούκιτς, Ηλιόπουλος,

Δεξί εξτρέμ: Αραμπατζής, Ζίβκοβιτς

Πίβοτ: Ρογκούλσκι, Λιάπης, Παπαδιονυσίου, Μαρκατάτος

Πλέι μέικερ: Μόγια, Κοτσιώνης, Λέμος.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X