Μέσι: Κέρδισε πέναλτι και το άφησε στον Ράμος (VIDEO)

Μέσι: Κέρδισε πέναλτι και το άφησε στον Ράμος (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από άσπονδοι εχθροί, πλέον έχουν τέτοια σχέση που ο Μέσι άφησε στον Σέρχιο Ράμος το πέναλτι που κέρδισε, στη νίκη (2-0) της Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο φιλικό για την καλοκαιρινή της προετοιμασία.

Στα ισπανικά clasico οι δυο τους … μισούσαν ο ένας τον άλλον. Ο Αργεντινός προσπαθούσε να εκθέσει τον Ισπανό με τις ντρίμπλες του και ο άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ έπεφτε με δύναμη πάνω στον αντίπαλό του για να τον σταματήσει και να του επιβληθεί.

Τώρα πλέον, όντας συμπαίκτες από την περασμένη σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, η σχέση τους έχει αλλάξει. Και έφτασαν σε σημείο ο ένας ν’ αφήσει πέναλτι στον άλλον για να σκοράρει!

Ο Μέσι ήταν εκείνος που στο 33ο λεπτό του πρώτου φετινού φιλικού προετοιμασίας απέναντι στην US Quevilly-Rouen Métropole που αγωνίζεται στην Ligue2, κέρδισε την ευκαιρία να στήσει τη μπάλα στην άσπρη βούλα, όμως, άφησε τον Ράμος να βρει δίχτυα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X