Καφφάτος: «Πάντα υπήρξα και θα υπάρχω δίπλα στην ΑΕΚ»

Καφφάτος: «Πάντα υπήρξα και θα υπάρχω δίπλα στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Καφφάτος είπε το δικό του αντίο στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Καφφάτος με ανάρτηση του αποχαιρέτησε την ΑΕΚ, κάνοντας τον δικό του απολογισμό αυτών των τελευταίων πέντε ετών στα οποία προσέφερε σαν προπονητής τερματοφυλάκων.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τον Σταμάτη Παπασταμάτη για την εμπιστοσύνη και ξεκαθάρισε πως το καλό της ΑΕΚ θα αποτελεί πάντα βασικό του μέλημα.

Αναλυτικά η δήλωση του:
Μετά από 5 χρόνια ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να πω ένα «προσωρινό» αντίο στην ΑΕΚ. Φεύγω έχοντας δημιουργήσει ακόμα πιο ισχυρούς δεσμούς με την ΑΕΚ . Διοίκηση Παίχτες Φιλάθλους και φυσικά Τερματοφύλακες (ανεξάρτητου ηλικίας ) Φεύγω έχοντας στην φαρέτρα μου και άλλα τρόπαια. Πρωταθλήματος Κυπέλου και το ιστορικό TREMBLE !!! Φεύγω νιώθοντας πως έχω υπάρξει και εγώ ένα μικρό κομμάτι της τεράστιας ιστορίας της ΑΕΚ. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά δουλεύοντας με ήθος και σεβασμό ως έκανα από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ΑΕΚ (2005) σαν παίχτης ως τώρα που φεύγω σαν προπονητής ( κάνοντας και ένα μικρό comeback φορώντας την φανέλα ) !!! Πάντα υπήρξα και πάντα θα υπάρχω δίπλα στην ΑΕΚ και ότι κάνω πλέον επαγγελματικά σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού μου θα είναι το καλό της ΑΕΚ!!!

Θα θελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση και ιδιαίτερα τον κύριο Παπασταμάτη για όσα έχει κάνει και όσα πρόκειται να κάνει για την ΑΕΚ !!! Επίσης να ευχαριστήσω τους MVPs μου τους τερματοφύλακες που συνεργάστηκα μαζί τους βλέποντας τους να κάνουν εξαιρετικές χρονιές. Τους μικρούς μου τερματοφύλακες των ακαδημιών που μέσα σε λίγα χρόνια βάλαμε σωστές βάσεις για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ.
Τέλος όλους εσάς τους φιλάθλους της ομάδας όπου ήταν δίπλα μου σε όλη την αθλητική και προπονητική μου καριέρα.!!!

Σας ευχαριστώ πολύ

Εις το επανιδείν

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X