Ντε Μπρόινε: Ο μοναδικός που έμεινε απ' όλο το ρόστερ που παρέλαβε ο Πεπ! (ΦΩΤΟ)

Δυάδα Champions League, δυάδες στην Αγγλία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρασαν 7 χρόνια από την έναρξη της θητείας του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι και από τότε, ο Καταλανός προπονητής βλέπει πλέον μονάχα τον Ντε Μπρόινε να έχει παραμείνει από… ολόκληρο το ρόστερ!

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός είναι πλέον ο απόλυτος σταρ στους «πολίτες», ο άνθρωπος δίχως τον οποίο δεν θα μπορούσε η ομάδα την περασμένη σεζόν να φτάσει στο πρωτάθλημα και φυσικά πρόκειται ίσως τον κορυφαίο στο ρόλο του στην Ευρώπη.

Ο KdB έχει καταφέρει με την ποιότητά του αλλά και το γεγονός πως παραμένει πιστός στο κλαμπ του Μάντσεστερ, να είναι ο μοναδικός που έχει παραμείνει στην Σίτι από την πρώτη ημέρα του Πεπ Γκουαρδιόλα στην γαλάζια πλευρά της πόλης.

Κανείς άλλος από τους ποδοσφαιριστές που παρέλαβε τότε στα χέρια του ο Καταλανός κόουτς δεν βρίσκεται πλέον στην ομάδα και ο Ντε Μπρόινε το περασμένο καλοκαίρι επέλεξε ν’ ανανεώσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο μέχρι και το 2025.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X