Σακραμέντο: Δεν κάνει κίνηση για Βεζένκοφ, μένει στον Ολυμπιακό

Σακραμέντο: Δεν κάνει κίνηση για Βεζένκοφ, μένει στον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σάσα Βεζένκοφ θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και την ερχόμενη σεζόν, καθώς οι Σακραμέντο Κινγκς αποφάσισαν να μην του κάνουν πρόταση για να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, παρακολουθώντας την πορεία του στην Ευρώπη.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ συνεχίζει στον Ολυμπιακό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς οι «βασιλιάδες» αποφάσισαν να μην κάνουν κίνηση για να τον ντύσουν στα χρώματά τους τη νέα σεζόν. Παρά το γεγονός πως οι επαφές ήταν συνεχείς ανάμεσα σε Κινγκς και Βεζένκοφ, η απόφαση της ομάδας του Σακραμέντο ήταν να αφήσει τον άσο του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και την ερχόμενη σεζόν, διατηρώντας τα δικαιώματά του.

Έτσι, οι ιθύνοντες την ομάδα θα αφήσουν τον 26χρονο άσο να πραγματοποιήσει ακόμα μια σεζόν επί ευρωπαϊκού εδάφους με τη φανέλα των Πειραωτών, κάνοντας σκέψεις πλέον για το καλοκαίρι του 2023.

Στη θέση του Βεζένκοφ η ομάδα του Μάικ Μπράουν έδωσε συμβόλαιο στον Τσίμα Μονέκε. Ο Νιγηριανός άσος ήταν ο παίκτης-αποκάλυψη της Μανρέσα στην πορεία ως τον τελικό του BCL. Για τον εκρηκτικό άσο μάλιστα ήταν απόλυτη προτεραιότητα το να αγωνιστεί στο ΝΒΑ τη νέα σεζόν και το γεγονός πως ο Μάικ Μπράουν γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι του έπαιξε ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X