Ανακοίνωσε Κουλιμπαλί η Τσέλσι (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωσε Κουλιμπαλί η Τσέλσι (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πραγματοποίηση της δεύτερης της καλοκαιρινής μεταγραφής προχώρησε η Τσέλσι, η οποία ανακοίνωσε με πολύ ιδιαίτερο τρόπο τον Καλιντού Κουλιμπαλί.

Μεταγραφών συνέχεια για την Τσέλσι, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον Καλιντού Κουλιμπαλί.

Ο Σενεγαλέζος άσος, ο οποίος αγωνιζόταν στη Νάπολι αποκτήθηκε από τους «μπλε» του Λονδίνου, προκειμένου να καλύψει το κενό που προέκυψε στα μετόπισθεν, έπειτα από τις αποχωρήσεις των Ρούντιγκερ και Κρίστενσεν.

Ο Κουλιμπαλί υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις που έκανε ανέφερε τα εξής: «Είχαμε την πρώτη μας επαφή το 2016 όμως τότε δεν προχώρησε. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Τσέλσι και θα παίξω στην Premier League γιατί το ήθελα πολύ».

Το κόστος της μεταγραφής του Αφρικανού άσου έφτασε στα 40 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με τα μπόνους, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με τις αποδοχές του, αυτές ανέρχονται στα 10 εκατομμύρια.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X