ΑΕΚ: Η πατρική ομιλία Αλμέιδα στο τέλος της προπόνησης - «Σημαντικό να είμαστε σε όλα μαζί!» (VIDEO)

ΑΕΚ: Η πατρική ομιλία Αλμέιδα στο τέλος της προπόνησης - «Σημαντικό να είμαστε σε όλα μαζί!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πώς τελείωσε η προπόνηση της ΑΕΚ σήμερα με τον Ματίας Αλμέιδα ξανά πρωταγωνιστή

Ολοκληρώθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ και λίγο πριν αποχωρήσει η ομάδα ο Ματίας Αλμέιδα μάζεψε τους παίκτες του στο κέντρο του γηπέδου.

Το enwsi.gr, που αποτελεί το μόνο ΜΜΕ που βρίσκεται δίπλα στο χτίσιμο της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, σας ενημερώνει για όλο το… προσκήνιο και το παρασκήνιο γύρω από τις προπονήσεις της Ένωσης και όχι μόνο.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Αργεντινός τεχνικός μάζεψε τους παίκτες του και τους μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι το πρόγραμμα που υπάρχει στην προετοιμασία. Συγκεκριμένα, τους είπε ότι πρέπει να ξεκουράζονται τις ώρες που δεν γίνεται προπόνηση ώστε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα σωματικά και πνευματικά τις ώρες που είναι στο γήπεδο.

Εκεί έμειναν περίπου 10-15 λεπτά με τον Αλμέιδα ως πατρική φιγούρα να ζητά από τους παίκτες του να καθίσουν κάτω και να έρθουν κοντά του. Τους μιλούσε συνεχώς για το ότι είναι σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί σε όλα, ενώ τους ρωτούσε αρκετά πράγματα και το κλίμα ήταν αρκετά εύθυμο. Ακούστηκαν πολλές φορές γέλια, ενώ ο Μάτι μίλησε σχεδόν σε όλους τους παίκτες.

Για το αυριανό φιλικό με την Γκενκ ζήτησε να είναι συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους και ότι το πιο σημαντικό για αυτόν είναι η δουλειά στις προπονήσεις στο Αλκμάαρ.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε τον Ματίας Αλμέιδα να βάζει τον ύμνο της ΑΕΚ στο Αλκμάαρ:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X