Αζάρ: Για πρώτη φορά επέστρεψε από διακοπές σε... κανονικά κιλά!

Αζάρ: Για πρώτη φορά επέστρεψε από διακοπές σε... κανονικά κιλά!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ρεάλ τον είδαν και ενθουσιάστηκαν. Για πρώτη φορά από την ημέρα που ο Εντέν Αζάρ έγινε παίκτης της «βασίλισσας», εμφανίστηκε στην προετοιμασία μετά από καλοκαιρινές διακοπές δίχως παραπανίσια κιλά!

Ο Βέλγος από το 2019, όταν και πήρε τη μεταγραφή των ονείρων του στους «μερένγκες», έχει προσφέρει ελάχιστα, έχει… υποφέρει πολύ από τραυματισμούς και έχει παρουσιάσει αδυναμία να ελέγξει το μυαλό του στο κομμάτι της διατροφής.

Έχει παραδεχθεί, άλλωστε, πως τα καλοκαίρια… ξεφεύγει και πάντοτε τρώει παραπάνω, με το σκεπτικό πως τα κιλά που παίρνει θα μπορέσει να τα χάσει με προπονήσεις λίγων ημερών.

Φέτος, όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, ο Αζάρ εμφανίστηκε στην προετοιμασία της Ρεάλ σε εξαιρετική κατάσταση, από άποψη σωματοδομής και λίπους!

Άλλωστε, στο φινάλε της περασμένης σεζόν, στη φιέστα στην πλατεία Θιμπέλες, είχε υποσχεθεί στον κόσμο της ομάδας πως τη νέα αγωνιστική περίοδο θα τα δώσει όλα. Και ήδη πορεύεται προς αυτή την κατεύθυνση…

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X